Campionatele Europene individuale de Tenis de Masă în exclusivitate la LOOKSPORT +

Campionatele Europene individuale de Tenis de Masă în exclusivitate la LOOKSPORT +

În week-end-ul 25 iunie – 27 iunie, LookSport + transmite în direct şi în exclusivitate Campionatele Europene individuale de tenis de masă care are loc în Varşovia, Polonia. Actuala ediţie aduce la start nouă sportivi români în drumul lor spre titlul european, în probele de simplu şi dublu.

Delagaţia României este formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Ovidiu Ionescu, Rareş Şipos, Hunor Szocs, Andrei Filimon, Ionuţ Seni. Dintre aceştia, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro şi Ovidiu Ionescu se află pe tabloul principal individual şi au şanse la podium. La proba de dublu echipele feminine formate din Elizabeta Samara şi Daniela Dodean Monteiro pe de o parte şi echipa formată din Bernadette Szocs şi Adina Diaconu se află pe taboul principal şi se luptă pentru titlu.

Sportivii care vor participa la această competiţie, inclusiv cei români, se află în faţa ultimei verificări înainte de Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Astfel, elita tenisului de masă românesc poate fi văzută la lucru, la aceste Campionate Europene individuale, în direct şi în exclusivitate pe Look Sport +, vineri de la ora 10.30, sâmbătă de la ora 11.00 şi duminică de la ora 11.30.  

Iubitorii de tenis de masă îi vor vedea la lucru atât pe campionii naţionali Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu dar şi fetele din echipa naţională feminină de tenis de masă (formată din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean-Monteiro, Adina Diaconu) calificată deja la Jocurile Olimpice.

Urmăriţi poveştile campionilor români, fete si băieţi, care vin la Varşovia pentru noi medalii europene, în acest week-end la Look Sport+, în comentariul multiplei campioane europene la tenis de masă, Otilia Bădescu.

Programul complet de transmisiuni este următorul: vineri, 25 iunie, de la 10:30, 11:40, 13:15, 22:05, sâmbătă, 26 iunie, de la 11:00, 12:30, 14:10, 17:00, 18:30, 20:40 şi duminică, 27 iunie, de la 11:30, 13:10, 16:30.  

viewscnt

Din aceeași categorie