Cântarea României, Festivalul de Muzică Lăutărească, ediţia a 4-a - 22 februarie 2024, Sala Palatului

Cântarea României este nu doar o petrecere cu lăutari pe marea scenă…ci un maraton lăutăresc de instrumente şi suflete care plâng sau râd, tremură sau se tânguie pentru ca mii de oameni să se îndrăgostească, să fredoneze, să danseze, într-o seară fără egal.

Vino să vibrezi cum bate inima lăutariei, cu: Ionică Minune; Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor; Marian Mexicanu; Diana Matei & Taraful Cleante ; Ionel Tudorache; Orchestra Naţională Valahia - dirijor Marius Zorilă şi solist Lavinia Goste - ; Cristi Nucă;  Beni Sârbu Artist Band; Mugurel de la Paris ; Mieluţă Bibescu & Gipsy Jazz Band; Costeluş de la Buzău, Orchestra Fratilor Alexandru.

Maestrul acordeonist Ionică Minune, initiatorul acestui festival, este  cel mai rapid acordeonist din lume, un geniu al acestui instrument , care le-a cântat preşedinţilor Franţei şi SUA, a avut alături muzicieni de talia lui Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano pe marile scene ale lumii - devenind un simbol internaţional pentru muzică lăutărească veche.

Festivalul de Muzică Lăutărească, editia a 4 a la Sala Palatului în 22 februarie 2024 - ora 19:00. (Accesul în sală se face de la 18.30 doar până la 19.15 şi la pauză).

Prima TV este partener media al evenimentului.

viewscnt

Din aceeași categorie