Cârcotaşii, nominalizaţi la Premiile TV Mania, la două categorii

Cârcotaşii, nominalizaţi la Premiile TV Mania, la două categorii
De 12 ani şi jumătate gafele crainicilor, circul din politică, fiţele vedetelor sau inepţiile difuzate de unii şi alţii sunt puse la zid, cu mult umor şi ironie fină, de Cârcotaşii de la Prima TV, pe ritmurile celor mai în voga hituri cântate de Jukebox şi dansate de Bebeluşe.
 
Profesionalismul de care au dat dovada Cârcotaşii în toţi aceşti ani, felul în care au reuşit să se reinventeze de la un sezon la altul şi modul în care au spus lucrurilor pe nume, le-au fost răsplatite cu nu mai puţin de 9 Premii TV Mania.
 
În 2002 “Cronica Cârcotaşilor” a fost nominalizată prima oară, pentru “Cea mai bună emisiune de umor”, câştigând detaşat trofeul. A primit aceeaşi nominalizare şi în 2003, rezultatul fiind acelaşi. 2004 le-a adus Cârcotaşilor încă un premiu, de această dată pentru “Cel mai reuşit cuplu de prezentatori TV”, iar următorii trei ani au câştigat trofeul pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment”. Anul 2008 le-a adus “Premiul de excelenţă”, iar în 2010 şi 2011 şi-au mărit colecţia cu încă două trofee pentru “Cea mai bună emisiune de satiră”.
 
Anul acesta sunt din nou nominalizaţi, de această dată la două categorii, respectiv “Cel mai popular cuplu de prezentatori” şi “Cea mai bună emisiune de satiră”. Aşa că au nevoie de ajutor dublu din partea fanilor.

Dacă vă place să cârcotiţi si urmăriţi “Cronica”, în fiecare miercuri seară la Prima TV, atunci cu siguranţă veţi vota şi îi veţi ajuta pe Cârcotaşi să păstreze tradiţia şi să câstige şi anul acesta premiile TV Mania, pentru categoriile la care au fost nominalizaţi.
 
Pentru a vota la categoria “Cel mai popular cuplu de prezentatori” accesaţi link-ul următor http://www.tvmania.ro/premii/categorie/17 şi daţi click pe Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’, iar pentru “Cea mai bună emisiune de satiră” accesaţi link-ul http://www.tvmania.ro/premii/categorie/16 şi daţi click pe “Cronica Cârcotaşilor”. Voturile voastre îi pot face şi anul acesta câştigători!
 
“Cronica Cârcotaşilor”, dacă n-ar fi nu s-ar povesti! Urmăriţi emisiune, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30, numai la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie