Cinemaraton TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Cinemaraton TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

În 30 martie 2017 se lansa Cinemaraton TV cu filmul Declaraţie de dragoste. De atunci peste 1000 de filme româneşti au fost difuzate anual, telespectatorii având ocazia să urmărească peste 60.000 de ore de emisie dedicate actorilor români şi cinematografiei româneşti.

De 7 ani, Cinemaraton este singurul canal de televiziune din România dedicat în totalitate filmului românesc. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, canalul de film românesc din portofoliul Grupului Clever a reuşit să câştige inimile telespectatorilor şi a urcat constant în topul audienţelor.

 Cinemaraton TV aniversează 7 ani de emisie cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc. Cinemaraton te invită să votezi filmul românesc preferat. Într-o amplă campanie, desfăşurată în perioada 21 martie – 7 iunie 2024, sub îndemnul Cinemaraton de capodopere româneştiToate voturile sus, pe site-ul  www.cinemaraton.ro  telespectatorii sunt invitaţi să participe la un  concurs unic, care le permite fanilor să voteze filmul românesc preferat din toate timpurile.

 Tot ce trebuie să facă aceştia este să bifeze filmul favorit şi să-şi trimită votul. Premiile sunt şi ele pe măsură. Cinemaraton TV  pune la bătaie un televizor smart pe săptămână, la care câştigătorul va putea urmări filmele româneşti preferate.  

“Celebrăm 7 ani de pasiune şi creativitate puse în slujba filmului românesc din toate timpurile. În această călătorie, am explorat împreună bogăţia şi diversitatea cinematografiei româneşti, aducând în atenţia publicului opere de artă, filme de patrimoniu, dar şi filme de dată recentă, premiate la festivalurile internaţionale. Am fost martori la evoluţia cinematografiei româneşti, susţinând regizori talentaţi, actori remarcabili şi echipe de producţie dedicate. În aceşti 7 ani, Cinemaraton nu a fost doar o destinaţie pentru cinefili, ci şi un loc de întâlnire pentru cei pasionaţi de arta cinematografică. Am construit o comunitate unită de dragostea pentru film, o comunitate care continuă să crească. La 7 ani de Cinemaraton TV, vă propunem un concurs cu premii pe site-ul cinemaraton.ro în care telespectatorii pot vota filmul lor preferat”, spune Adrian Bucă, director Cinemaraton.

Sâmbătă 30 martie, la 7 ani de la prima emisie, telespectatorii vor putea urmări un program special în memoria marelui compozitor de muzică de film Adrian Enescu, cel care a semnat muzica unor filme româneşti remarcabile cum ar fi Tănase Scatiu, Ringul, seria Ardelenii sau  Semnul Şarpelui.

Povestea filmului românesc merge mai departe!

 

viewscnt

Din aceeași categorie