Cove, Ioan Isaiu, Thea Haimovitz si Daniela Nane se intrec in gatit la „Cireasa de pe tort”

Cove, Ioan Isaiu, Thea Haimovitz si Daniela Nane se intrec in gatit la „Cireasa de pe tort”

Gabriel Coveşeanu, Ioan Isaiu, Thea Haimovitz si Daniela Nane se reunesc la aceeasi masa la „Cireasa de pe tort”, de joi pana duminica (26 – 29 martie), de la ora 19:30, la Prima TV. Cele patru vedete au avut de respectat si o regula de baza, sa gateasca cu sau fara un anumit ingredient.

 

Inainte de a da startul emisiunii “Mama mea gateste mai bine”, Cove a fost si el jurizat de maestrul Horia Virlan. Prezentatorul noii emisiuni culinare de la Prima TV a aflat pe propria piele ce inseamna sa gatesti sub presiune, la “Cireasa de pe tort” si nu oricum, ci fara legume. El a ales sa pregateasca un meniu spaniol si si-a intampinat invitatii cu sangria. Cum s-a descurcat Cove in bucatarie si ce a avut de spus Horia despre prestatia lui culinara, vedeti joi, 26 martie, de la ora 19:30, la “Cireasa de pe tort”.

 

Ioan Isaiu a trebuit sa foloseasca smantana, atat la aperitiv, cat si la felul principal si desert. Foarte organizat si sigur pe el, actorul a gatit cu placere pentru musafirii sai. Ioan le-a pregatit oaspetilor si o surpriza. Ventrilocul Eduard a venit impreuna cu papusa lui “Nea Alecu” si a destins atmosfera cu glume si voie buna. Cum a interactionat “Nea Alecu” cu invitatii, aflati vineri, 27 martie, la Prima TV. 

 

Pentru Thea Haimovitz mierea a fost ingredientul pe care l-a folosit la prepararea intregului meniu. Pentru a-i demonstra lui Horia ca a invatat sa faca diferenta intre praz si ceapa, de la prima experienta la „Cireasa de pe tort” (vezi video), a gatit si supa de praz israeliana. Si pentru ca cina sa fie una de neuitat, Thea a avut-o invitat pe Alexandra Ungureanu, care a sustinut un minirecital. La finalul cinei, gazda le-a daruit si cate o bratara kabbalah invitatilor sai si le-a explicat ce semnificatie are. Cum s-a descurcat Thea la prepararea cinei, vedeti sambata, 28 martie, la “Cireasa de pe tort”.

 

Daniela Nane a fost nevoita sa uite de carne si sa gateasca un meniu
lacto-vegetarian. Actrita si-a intampinat invitatii la cina cu
smoothie facut din patrunjel, lapte de migdale, banane si alte ingrediente. La desert, Daniela le-a oferit vedetelor prajitura “Nane”. Daca le-a placut sau nu aflati urmarind „Cireasa de pe tort” duminica, 29 martie, de la ora 19:30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie