Crede în sărbătoare, de 1 Decembrie, la Prima TV

O lume de poveste, momente savuroase, filme de colecţie, parada naţională de 1 Decembrie şi ediţii speciale de Poezie şi delicateţuri şi Exclusiv VIP. De 1 Decembrie, în zi de mare sărbătoare naţională, Prima TV a pregătit un program special.

De la prima oră postul de televiziune deschide o lume de poveste. De la ora 09.00, Prima TV difuzează filmul care a marcat copilăria a generaţii de români, Amintiri din copilărie. De la 11.00, în direct de la Arcul de Triumf, credem în sărbătoare şi, în cadrul unei ediţii speciale FOCUS prezentată de Marius Saizu şi Ioana Maria Moldovan,  Prima TV transmite parada de 1 Decembrie.

De la 13.00, Mircea Dinescu aduce momente savuroase din ediţii fabuloase de Poezie şi delicateţuri. Telespectatorii se vor delecta cu bucate româneşti, tradiţii milenare şi muzica lăutarilor de altă dată.

De la 15.30, Cristi Brancu îmbracă haine de sărbătoare şi dă starul celei mai autentice sărbători româneşti. Va fi o petrecere de pomina iar cele mai iubite vedete din România îşi dau întâlnire la Prima TV. Mioara Velicu, Steliana Sima, Elena Merişoreanu, Daniela Condurache, Saveta Bogdan, Aneta Stan, Marcel Pavel, Mirela şi Elvis Năsturică, Daniel Trifu, Mariana Birică, orchestra Doina Bărăganului, toţi  aceşti artişti îndrăgiţi de români vor cânta piese celebre, melodii patriotice, vor găti româneşte şi vor face urări pentru toţi românii.

Urmează o întâlnire cu vedetele de la noi şi de peste hotare la Flash Monden. Iar de la 19.30, începe un film eveniment, povestea primului voievod întregitor de neam, Mihai Viteazul. O lecţie de istorie adevărată, în interpretarea inegalabilului Amza Pellea şi în regia regretatului Sergiu Nicolaescu.

De la 22.00, Dragoş Pătraru face o radiografie a societăţii de Ziua Naţională, la Starea Naţiei.  

De 1 Decembrie crede în sărbătoare, crede în bine, la Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie