Cristi Brancu revine cu un nou sezon Exclusiv VIP

Sezon nou, plin de exclusivităţi una şi una! Cristi Brancu revine după vară cu tolba plină de noutăţi într-un nou sezon al emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.00, Cristi Brancu va avea două ajutoare de nădejde: pe Chef Amalia Bellantoni şi pe DJ Morris. Sezonul de toamnă al emisiunii aduce o rubrică nouă, Exclusiv Chef, în cadrul căreia vom da startul unei competiţii acerbe pentru Trofeul emisiunii. În fiecare zi o vedetă va fi invitatqa în platoul Exclusiv VIP unde va găti în direct. Reţeta va fi votată de telespectatori, iar la finele anului se va decerna trofeul Exclusiv CHEF.  Noul sezon Exclusiv VIP, difuzat la PRIMA TV, aduce ca noutate un studio nou şi …un asistent inedit pentru Cristi Brancu, un DJ celebru. “Pornim la drum cu multă voie bună, dar şi cu exclusivităţi oferite de vedete. Suntem gata pentru o toamnă indendiară, în care ne vom răsfaţa telespectatorii cu invitaţi decalibru, un concurs culinar şi muzică de top. Deschidem larg uşile lumii mondene de la noi iar invitaţii noştri VIP vor fi telespectatorii PRIMA TV”, spune realizatorul Exclusiv VIP.

În această toamnă emisiunea aduce un suflu nou, fresh în televiziune şi umple după amiezile telespectatorilor de voie bună şi relaxare. “Amalia şi Morris vor fi noile noastre achiziţii. Pe chef Amalia, zisă şi Sicilianca, o ştie toată lumea. Ea va umple platotul de exuberanţă şi arome greu de ignorat. Cât despre DJ Morris, ce ar mai fi de spus: este unul dintre cei mai cunoscuţi Dj-I de la noi”, spune Cristi Brancu.

În această toamnă, Prima TV pariază pe entertainment şi îşi propune să readucă originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea şi autenticitatea pe micile ecrane din toată ţara. Prima TV se adresează celor cu spirit mereu tânăr, care ştiu să găsească bucuria, emoţia, umorul în situaţiile cele mai neaşteptate. Televiziunea din Grupul Clever crede în nevoia de entertainment a publicului, în oamenii de valoare din toate domeniile, dar şi în oamenii simpli cu principii sănătoase.

Exclusiv VIP debutează cu un nou sezon luni, 13 septembrie, de la ora 16.00. 

viewscnt

Din aceeași categorie