Cronica Carcotasilor implineste 20 de ani!

Cronica Carcotasilor implineste 20 de ani!

Pe 14 aprilie 2020, Cronica Carcotasilor, emisiune difuzata de Prima TV, implineste 20 de ani. Serban Huidu, omul care a inceput cu o idee si a dus-o la nivel de brand, spune ca: " Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie si Conica va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronica aş vrea să vă aduc aminte că: “sunteti ceea ce priviţi”.

20 de ani de balbe, 20 de ani de rasete, 20 de ani de gafe, 20 de ani de intamplari care nu pot fi uitate. Pot fi revazute toate la 20 de ani de Cronica Carcotasilor. Din 13 aprilie, de luni pana joi, la ora 23.00 iar vineri de la ora 22.00, Prima TV va difuza editii speciale pentru fiecare an pe care telespectatorii l-au trait impreuna cu Cronica Carcotasilor.

Totul a inceput cu un om si cu un papagal, s-au adaugat un cameraman, Pustiu', un regizor, Mistretu' si apoi totul a devenit istorie. Sute de mii de balbe culese din spatiul televiziunilor romanesti, mii de aparitii "inedite" ale unor persoane publice si celebrele rubrici Top rusinica, Vocea poporului sau dansul bebeluselor fac parte deja din istoria televiziunii din Romania.

In cei 20 de ani, Cronica Carcotasilor nu a ratat niciun derapaj din spatiul mioritic al celor care lucreaza in televiziune, al oamenilor politici sau al persoanelor publice. Insa Cronica a facut mai mult decat sa asaneze spatiul public mioritic. S-a implicat in campanii si in a ajuta persoane la nevoie. Serban Huidu isi aduce aminte ca unul dintre cele mai importante momente traite in cei 20 de ani de Cronica a fost acela in care dupa ce a vazut un reportaj la stiri, in care un barbat ducea copiii la scoala intr-o masina pe care o refacuse ca sa incapa cat mai multi elevi. "Mi s-a parut ingrozitor, absolut ingrozitor. Asa ca, am facut o campanie ca oamenii sa doneze bani, noi am dublat banii si am pus restul. Am cumparat trei autobuze scolare pe care le-am dus in tara. Primul a ajuns in Sighetul Marmatiei, in localitatea Poienile de sub munte. Acolo copiii mergeau 6-7 km ca sa ajunga la scoala. Apoi al doilea autobuz l-am dus intr-o localitate de langa Oradea, unde tot asa, copiii mergeau zeci de km la scoala. Si al treilea, in Rovinari, la omul pe care il vazusem in reportaj. Pentru noi a fost un sentiment foarte placut." spune Serban Huidu. Un alt moment important este cel in care, conform lui Serban Huidu, emisiunea a fost votata de catre publicul unei reviste de specialitate, drept cea mai buna emisiune de umor. "Momentul in care premiul Tv Mania a ajuns la noi, ne-am dat seama ca este un premiu de popularitate, nicidecum un premiu pentru audiente sau productie. In momentul respectiv erau mari emisiuni concurente care erau facute cu foarte multi bani, Divertis sau Vacanta mare. Si pana la urma niste neica nimeni, cu fonduri infinit mai mici decat cei sus mentionati si venind de la o televiziune fara mari pretentii, ajungeau sa-i bata pe toti. Acela a fost un moment, o confirmare a unor lucruri bine facute si a unei munci titanice pe care nimeni nu o vede" spune Serban Huidu.

Carcotasii au parodiat sute de persoane si daca telespectatorilor le este dor de Andreea Bigudescu, Sandra Efectiv Storcescu, Cherida, Mircea Radu Bre sau Gabi Strambeanu Firea, pot urmari de luni pana vineri editii speciale,cu cele mai mari gafe din istoria televiziunii din Romania, difuzate de catre Prima TV, de luni pana vineri.

Din 13 aprilie, de luni pana joi la ora 23.00 iar vineri de la ora 22.00, Prima TV va difuza editii speciale pentru fiecare an iar telespectatorii sa se pregateasca pentru o portie buna de umor pe care il vor trai, rememorand cele mai bune momente ale Cronicii Carcotasilor.

viewscnt

Din aceeași categorie