Cum a trăit calificarea la Euro 2024 Maria Iordănescu, sora selecţionerului Edi Iordănescu

Cum a trăit calificarea la Euro 2024 Maria Iordănescu, sora selecţionerului Edi Iordănescu

În familia Iordănescu seara de sâmbătă s-a trăit la cote maxime. Sora selecţionerului, Maria, şi nepoata acestuia în vârstă de doar 7 luni, Thea, au îmbrăcat culorile Naţionalei şi au făcut galerie în faţa micului ecran.

A fost o seară memorabilă iar prezentatoarea Focus sport de la Prima TV îşi aminteşte cum, în urmă cu 8 ani, când tatăl ei, Puiu Iordănescu califica Naţională ultima dată la un EURO, a spus că fratele ei, Edi, va repeta performanţa tatălui.

“A fost o seară minunată pentru toată familia. Am crezut cu toţii într-o victorie şi într-o calificare şi nu au întârziat să vină. Edi munceşte 24 de ore din 24 la Naţională, e implicat cu tot sufletul şi merită această bucurie. Dumnezeu ne-a purtat de grijă şi el este cel care ne-a făcut această bucurie şi le-a făcut românilor bucuria, lui ii datorăm această reuşită, apoi jucătorilor şi selecţionerului. Am stat, alături de fiica mea, Thea, nepoata lui Edi, lipite de micul ecran şi am trăit fiecare moment. Tata şi mama sunt foarte fericiţi şi mândri, la fel şi toţi fraţii mei, toti am plâns la final şi ne-am bucurat de această reuşită. Sunt extrem de mândră să port numele de Iordănescu pentru că acum 8 ani l-am urmat pe tata în drumul spre EURO. Am fost atunci întrebată şi am spus că îmi doresc să ajungă şi Edi la aceasta performanţă, am spus că sunt fermă convinsă că va ajunge şi el să ne califice la Euro. Eram sigură că mă voi întoarce să susţin Naţionala susţinându-l pe fratele meu. Mă bucur nespus că numele Iordănescu merge mai departe şi aduce mândrie şi bucurie naţională“, a spus Maria.

Prima TV a fost lider absolut de audienţă pe perioada partidei Israel-România,  cu  o audienţă de două ori mai mare decât a  Antenei 1  şi de trei ori mai mare decât cea a PRO TV, la nivel naţional. Victoria tricolorilor a fost sărbătorită de milioane de români. Fluierul final i-a ţinut cu sufletul la gură iar Prima TV a fost urmărit de peste 1.7 milioane de români, la nivel naţional.

viewscnt

Din aceeași categorie