Daniel Osmanovici trăieşte o nouă experienţă jurnalistică: va comenta meciul dintre CSU Craiova şi Mioveni

Dimineaţă de dimineaţă aduce ştirile în platoul Focus la Prima Oră. Este informat, alert şi pasionat de meserie. Pentru Daniel Osmanovici seara de sâmbătă, 30 octombrie,  de la Prima TV aduce un eveniment unic în viaţa lui. Prezentatorul Focus la Prima Oră va comenta, alături de Bogdan Cosmescu, partida din Liga 1 dintre CSU CRAIOVA ŞI MIOVENI. “Sincer …nu ştiu să îţi spun cum mă simt. Clar sunt curios şi sper să nu vorbesc doar de Nicoleta şi alergare. Bogdan Cosmescu este alături de mine şi sper să nu îl încurc, cred că el are o misiune mult mai grea dat fiind faptul că nu am mare expertiză, fotbalul apare în viaţa mea doar cu ocazia marilor competii:  campionate europene sau mondiale. Cum va fi? Sper că tata să mă sune după meci şi să spună că m-am descurcat”, spune amuzat Daniel.

Craiovenii, aflaţi pe poziţia a doua a clasamentului, ar trebui să aibă un meci uşor în compania ocupantei locului 12, Mioveni. Antrenorul craiovenilor, Laurenţiu Reghecampf, asteapta de le elevii sai o victorie pe teren propriu. 

Sâmbătă, de la ora 19.00, Prima TV îţi oferă un loc în Tribuna 1, la un meci de Liga 1, CSU CRAIOVA ŞI MIOVENI, într-un comentariu inedit, cel al jurnalistului Daniel Osmanovici.

viewscnt

Din aceeași categorie