De 23 de ani, Prima TV crede în tine!

De 23 de ani, Prima TV crede în tine!

Un nou început este ceea ce caracterizează televiziunea Prima TV, după preluarea staţiei de către Grupul Clever. Pe 17 decembrie 2020, Prima TV împlineşte 23 de ani cu o imagine mai clară, prin emisia HD, şi cu o stare nouă de spirit adusă de ştirile Focus, Selly Show, Darul cărţii şi Alege Reţeta Naţională. Acum, la 23 de ani, Prima TV crede în tine şi în puterea de a te reinventa pentru a deveni mai bun, mai curajos, mai puternic.

„Mă bucur că m-au prins cei 23 de ani de la înfiinţarea Prima TV în acest moment. Nu mai devreme, nu mai târziu, la timp. E alegerea pe care am făcut-o cu respect pentru istoricul unei staţii care a debutat cu mare succes în 1997, dar şi pentru construcţia unui viitor al unei televiziuni cu un aer proaspăt şi dinamic. Felicitări tuturor celor care au făcut din Prima TV un brand cunoscut! La mulţi ani pentru ce va fi de acum înainte!“, spune Andreea Berecleanu, cea care s-a alăturat, în această toamnă, echipei de prezentatori de la Focus. Dintr-un studio virtual cu o grafică minimalistă, modernă, noul program Focus înseamnă ştiri despre tine, ştiri relevante, informaţii esenţiale, evenimente importante, decizii politice şi evoluţii socioeconomice, precum şi noutăţi importante din sport.

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei, spune că: „Pentru noi, cei de la Starea naţiei, e simplu: spune-mi câţi ani au stat ăia de la Starea naţiei la televiziunea ta, ca să-ţi spun câtă libertate de exprimare e acolo. Suntem la al treilea sezon consecutiv la Prima TV, n-am mai avut o astfel de serie de când facem această emisiune, din 2013. Şi asta pentru că aici, la Prima TV, nu a venit nimeni să ne spună ce să zicem la emisiune. 23 de ani înseamnă o istorie frumoasă, cu care puţine posturi se pot lăuda, dar şi un nou început pentru Prima TV, un început care, iată, se întâmplă. Cu o calitate mai bună a imaginii HD, cu ştiri de calitate, cu producţii noi, cu proiecte îndrăzneţe, care acoperă toate categoriile de public. Nu mai e nimic de inventat în televiziune, dar întotdeauna publicul va căuta şi va aprecia posturile care nu-l mint, care îl pun pe el, pe telespectator, în centrul preocupărilor. Şi asta încercăm cu toţii să facem, acum, la Prima TV. Şi e un sentiment minunat să iei parte la aşa ceva.“

În contextul actual al sărbătorilor de iarnă, Prima TV te invită să evadezi în bucuria lucrurilor simple: un zâmbet, o carte bună, un show original, un film de poveste, o ştire despre oamenii de lângă noi care au depăşit momente grele, o reţetă tradiţională, o stare a naţiei sau o cârcoteală autentică. Celebrul bucătar Horia Vîrlan, după ce a bătut ţara în lung şi lat după cea mai bună reţeta naţională, spune că a fost impresionat de români care sunt fericiţi pentru ce le oferă pământul pe care îl lucrează, de meseriaşi care se străduiesc să păstreze vii meşteşugurile strămoşeşti, din dragoste pentru tradiţii. „Anul acesta am descoperit că de multe ori trecem pe lângă viaţă fără să privim în jurul nostru şi am ajuns la concluzia că totul stă în lucrurile simple. De aceea sărbătorile sunt făcute pentru a fi împreună, pentru a ne zâmbi, şi la ceas aniversar vreau să spun La Mulţi Ani, PrimaTV! Chiar dacă suntem distanţaţi, suntem împreună. Îţi doresc să fii frumoasă şi iubită de toţi românii, să aduci încântare în casele lor şi îţi mai doresc viaţă lungă şi îmbelşugată ca să poţi delecta şi generaţiile următoare!“, spune Horia Vîrlan.

Odată cu aniversarea sa de 23 ani, PrimaTV lansează un promo de brand cu echipa sa extinsă de prezentatori şi vedete, realizat în colaborare cu studioul de creaţie şi producţie specializată în efecte vizuale SafeFrame.

Vezi link aici: https://www.youtube.com/watch?v=qGXrAy277xU

Prima TV te încurajează să descoperi resursele pentru a rămâne optimist, puternic, deschis, #CaLa23deAni. Deşi suntem distanţaţi social, emoţional rămânem împreună – acesta este mesajul vedetelor Prima TV: Tu eşti sărbătoarea! Crede în tine!

*********

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune(Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro )

*********

viewscnt

Din aceeași categorie