De veghe în lanul de lavandă

De veghe în lanul de lavandă

Departe de agitaţia oraşelor, de asfaltul încins şi de căldura insuportabilă, mulţi s-au refugiat…în lanul de lavandă. Nici aici iubitorii de natură nu s-au dezlipit de telefonul mobil. Cadrul a fost perfect pentru fotografii care adună sute şi mii de like-uri pe reţele sociale.

Nu mai puţin de 20 de asemnea grădini se găsesc anul acesta în Timiş. Se umplu în fiecare weekend de amatorii de instantanee foto, dar şi de dorinţa de a gusta din prăjiturile, sucul ori cafeaua cu lavanadă. Una dintre grădini îi aparţine Andreei şi soţului său. Cuplul organizeaza an de an un adevarat festival mov.

Investiţia se bucură de succes. În fiecare vară, sute de amatori de fotografii instagramabile le calcă pragul.

Oaspeţii sunt răsfăţaţi cu delicatese: limonada, brioşe, biscuiţi şi chiar cafea…. cu lavandă. Vizual, este o încântare. Olfactiv, este relaxare totală.

Turiştii se mai pot bucura de decorul colorat pentru încă o sătămână. Lavanda urmeaza apoi să fie recoltată şi uscată.

La doar câţiva kilometri de Cluj, în Apahida, lanul de lavandă este decorul şi pretextul ideal pentru experienţe similare. Aici muzica jazz completează sonor explozia de culoare.

Şi în acest caz oferta este limitată în timp. Doar 10 zile mai au la dispoziţie turiştii aflaţi în căutarea pozei perfecte.

viewscnt

Din aceeași categorie