De ziua ei, Gabriela Marin a învăţat să picteze

De ziua ei, Gabriela Marin a învăţat să picteze

O fire veselă, exuberantă şi îndrăgostită de tot ce e frumos, Gabriela Marin dă viaţă, la Cronica Cârcotaşilor, personajelor inedite precum Diana Sosoaca sau Vrăjitoarea Astronomia.

În acest an ea şi-a sărbătorit ziua de naştere în vacanţă. A avut alături prieteni şi a primit un dar inedit, de care însă s-a bucurat din plin: un curs de pictură. “M-am întors de pe creasta munţilor Rodnei şi am plecat la Cluj să îmi petrec ziua de naştere acolo. Plănuiam să stăm doar o zi, însa cuplul care ne-a găzduit, artişti şi profesori de arte la Univ. de Artă şi Design din Cluj, ne-au îmbiat cu tot felul de activităţi artistice. Am participat la un atelier de pictură unde am făcut primul meu tablou, am mers apoi la expoziţia lucrărilor de licenţă ale studenţilor de la Universitatea de Arte, iar apoi la vernisajul altor cursanţilor ai prietenilor noştri. A fost o zi de naştere specială.”

La împlinirea celor 34 de ani, actriţa s-a lăsat răsfăţată de cei dragi. “Spre seară am ciocnit un pahar de şampanie iar printre cadourile frumoase primite a fost şi un cercel din argint creat şi lucrat de Tatiana Plătică, prietena care ne-a găzduit. Am fost o zi petrecută cu adevărat…artistic”, spune Gabriela.

Din această toamna, Gabriela Marin va reveni la Prima TV, la Cronica Cârcotaşilor.

viewscnt

Din aceeași categorie