De ziua ei, Livia Graur vrea sa stranga cat mai multe semnaturi pentru noua campanie marca Ştirile Focus Prima TV - Stop indiferentei. Fii tu schimbarea!

De ziua ei, Livia Graur vrea sa stranga cat mai multe semnaturi pentru noua campanie marca Ştirile Focus Prima TV - Stop indiferentei. Fii tu schimbarea!

Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus de la ora 14.00, işi serbeaza azi ziua de naştere. Şi inainte de orice, ea işi doreşte ca in Romania de azi sa nu mai existe animale maltratate.

La implinirea celor 31 de ani, Livia Graur considera ca nu este o coincidenta faptul ca tocmai azi incepe Campania Focus Stop Indiferentei! Fii tu schimbarea! “Cai batuti pana la moarte, pisici infometate, caini taiati cu sabia, jupuiti de vii, urşi impuşcati mortal deşi nu au atacat pe nimeni şi multe altele se intampla zi de zi, in Romania. Eu nu cred ca e o coincidenta ca dam startul campaniei chiar de ziua mea! Este un imbold şi mai tare de a crede ca era necesar ca şi Romania sa intre in randul tarilor civilizate. Iar cel mai frumos cadou pe care il pot primi este un numar cat mai mare de semnaturi. Aşa ca, ii rog pe toti, sa intre pe site-ul focusprimatv.ro şi sa semneze petitia.“ spune sarbatorita.

Incepand din 2 aprilie, oamenii se pot implica şi pot spune Stop Indiferentei! O noua campanie a ştirilor Focus Prima TV prin care se vrea a trai intr-o tara civilizata in care nicio fiinta nu sufera. In Romania anului 2017, cateva sute de animale nevinovate se transforma in victimele omului. Incepand din 2 aprilie la Focus 18 vor fi prezentate cazuri dureroase, greu de privit, sau chiar de imaginat. In care omul ataca fiinte fara aparare mai ceva ca un pradator, pentru ca nu exista o lege sau autoritate care sa-l pedepseasca. E timpul pentru o schimbare! E timpul ca tu sa fii schimbarea! Alatura-te unui demers jurnalistic ambitios!

Astazi, necuvantatoarele trec prin chinuri inimaginabile. Maine, pot fi copiii noştri. Sustine o lege mai aspra pentru cei care maltrateaza animalele! Din 2 aprilie, cei care vor sa sustina campania, pot semna petitia pe focusprimatv.ro STOP INDIFERENTEI! FII TU SCHIMBAREA! O campanie a Ştirilor Focus Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie