De Ziua Îndrăgostiţilor, la Prima TV, câştigă din prima o vacanţă romantică la munte

Iubirea se celebrează în fiecare zi. Se simte şi se trăieşte la cote maxime. Şi se premiază la Prima TV! Intră în cel mai tare concurs din luna îndrăgostiţilor. Tu şi jumătatea ta puteţi petrece un weekend de vis la munte. Mesajul tău către persoana iubita poate fi cel câştigător. Între 07 şi 12 februarie, trimite un un mesaj de Valentine's Day unei persoane dragi, pe WhatsApp, la numărul de telefon 0720111199 şi poţi câştiga marele premiu. Un juriu imparţial va citi toate mesajele. Câştigătorul va fi selectat după criterii obiective, vor fi notate originalitatea şi creativitatea mesajului transmis. Cel mai creativ, original, inedit, atractiv, în acord cu tematica concursului mesaj va fi câştigător.

De ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, în matinalul Prima TV Focus la Prima Oră, va fi anunţat câştigătorul Premiului. Acesta va petrece un weekend romantic, într-o atmosfera de vis, la Hotel Elexus Predeal. Participanţii se pot înscrie o singură dată în Concurs. Vezi aici regulamentul.

Aşadar, de luni, 7 februarie, ai şansa să câştigi din PRIMA cu mesajul tău de iubire transmis pe WhatsApp, la numărul de telefon 0720111199.

viewscnt

Din aceeași categorie