Despre coaliţie, guvernare şi decizii europene, cu Dacian Cioloş la Insider Politic

Preţurile sar în aer, scena politică scârţâie iar dinspre Europa ni se impun decizii primite cu reticenţă de români. Sebastian Zachmann îl are ca invitat duminică, 19 septembrie, de la ora 11.00, pe Dacian Cioloş, lider al USR-PLUS şi europarlamentar. Trăim vremuri în care dreapta o ia spre stânga, leul o ia la vale, energia dublează preţul iar Coaliţia de guvernare este pusă sub semnul întrebării.  Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloş, vorbeşte deschis la Insider politic despre criza guvernamentală şi soluţiile pe care le propune pentru a ieşi din ea. În lupta pentru putere, există insa şi victime colaterale. In tot acest război politic, românii se întreabă cum vor depăşi scumpirile ce se anunta in aceasta iarnă.

Jurnalistul Sebastian Zachmann îl supune pe politcianul Dacian Cioloş şi unui test al sincerităţii. 

Cine va câştiga războiul puterii? Şi cine va lua drumul lung al opoziţiei? Aflăm răspunsul de la Dacian Cioloş, candidat la şefia USR PLUS, într-un nou episod Insider politic: Urzeala sforilor.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00.

Ne puteţi urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

viewscnt

Din aceeași categorie