Destinaţia anului 2021, emisiune prezentată de Dana Gonţ, din 17 iulie la Prima TV

O Românie frumoasă, aşa cum nu aţi mai văzut-o. O Românie cu locuri şi oameni de poveste. 6 regiuni ce ar merita, fiecare în parte, titulatura de Destinaţia anului 2021. Din 17 iulie, de la 17.30, la Prima TV, debutează emisiunea “Destinaţia anului 2021”Dana Gonţ, prezentatorul emisiunii, este ghidul telespectatoriilor Prima TV prin cele 6 regiuni ale ţării intrate în competiţia pentru marele titlu. ”Destinaţia anului 2021 este un proiect media inedit de promovare a destinaţiilor turistice din România. Ele au fost alese în urma unei campanii de nominalizări venite din partea publicului ce a mobilizat comunităţile locale şi a adus câteva surprize binevenite, printre ele oraşul Brăila”, spune Dana Gont.

Timp de 14 zile, 2 echipe de exploratori au străbătut  la pas toate cele 6 regiuni, au filmat locuri de poveste şi oameni senzaţionali, totul pentru a aduce în faţa telespectatorilor Prima TV frumuseţea şi măreţia fiecărei regiuni intrată în competiţia finală.  Banatul montan, Iaşiul, Delta Dunării, Brăila, Oradea sau Ţara Maramureşului sunt zonele pe care cei 4 exploratori le-au străbătut şi le-au descoperit. Din 17 iulie, la Prima TV, cele 6 regiuni rămase în competiţie sunt redescoperite pas cu pas de exploratorii emisunii iar la final ele vor concura pentru titlul “Destinaţia anului 2021 în România”. “Eu încă de la primele vacanţe din viaţa mea am ţinut să îmi cunosc mai întâi ţara, înainte de a pleca peste hotare. Şi, după mulţi ani şi multe mii de kilometri parcurşi, încă descopăr locuri noi în România!  Voi fi vocea episoadelor în care vom explora cele şase zone care au intrat în competiţie şi prezentatoarea galei finale, în care vom desemna, împreună cu publicul şi alţi bloggeri de turism, Destinaţia Anului 2021”, spune Dana Gont, prezentatorul emisiunii “Destinaţia anului 2021” de la Prima TV.

Emisiunea de travel, difuzată de Prima TV în fiecare sîmbătă, de la ora 17.30, îşi propune să le ofere telespectatorilor o imagine diferită asupra României şi să îi îmbie să fie turişti în propria ţară. În cele 7 episoade difuzate de Prima TV vor fi prezentate, rând pe rând, regiunile intrate în marea finală. Si, tot pe 17 iulie, se dă START VOT într-o nouă etapă, cea a votării finale. Internauţii îşi vor putea vota   pe platforma www.destinatiaanului.ro destinaţia favorită. 

Detalii şi imagini unice din aventura exploratorilor pot fi accesate pe site-ul www.destinatiaanului.ro, pe pagina de Facebook sau pe cea de Instagram.

viewscnt

Din aceeași categorie