Dezbrăcatu’ şi Chef Passarelli sunt aventurierii gustului la Prima TV

Un deliciu de emisiune, un cuplu inedit şi foarte amuzant, poveşti unice dintr-o Românie culinară şi turistică. Din 21 martie, Prima TV lansează un cooking show ce va cuceri inimile telespectatorilor.  De la ora 20.00, în fiecare zi de luni, Chef Dezbrăcatu’ şi Chef Passarelli, aventurieri ai gustului, pleacă în marea aventură într-o producţie ce îmbină gustul delicios al bucătăriei tradiţionale româneşti cu frumuseţea României.

Cei doi vor călători cu un caravan în ţară pentru a descoperi reţete unice şi locuri de poveste. Vanul va fi casă, masă şi birou pe parcursul întregii aventuri iar Codruţ Kegheş, a.k.a Dezbracatu’,  şi Chef Antonio Passsarelli vor trece împreună prin aventuri inedite şi vor descoperi peisaje de o frumuseţe ameţitoare.

Telespectatorii vor vedea în fiecare luni, la Prima TV, 2 prieteni, deschişi, calzi şi aproape de invitaţi, nu doi chefi care dau verdicte, distanţi şi atotştiutori.  

În fiecare episod telespectatorii vor afla reţete tradiţionale de bucate gătite ca pe vremea bunicii. În călătoria lor, cei doi vor spune telespectatorilor şi poveşti de viaţă uimitoare. “Îmi place să călătoresc, să cunosc lumea, ador bucătăria autentică iar proiectul ăsta le are pe toate ! Şi pe Dezbrăcatu, alături de care nu te plictiseşti,  nu stai un minut liniştit,  este în stare să scoată orice din pălăria lui de magician”, spune chef Antonio Passarelli.

Pentru Codruţ Kegheş, alias Dezbracatu’, bucătăria a fost şi va fi pasiunea vieţii lui. Iubeşte oamenii, adoră mâncarea şi are o relaţie specială cu colegul de aventură. “Ne-a apropiat  plăcerea de a călători, dragostea de oameni, cunoaşterea lor, a poveştilor, a reţetelor şi locurilor minunate. Ne ştiam de ceva vreme, aveam numerele de telefon în agendă, ne urmăream pe FB. Ne-am întâlnit la multe evenimente la care eu am fost MC iar Chef invitat special. Am făcut împreună lucruri interesante, dar acest proiect este WOW!”, spune Codruţ Keghes, aka Dezbrăcatu’.

Cooking show-ul Aventurierii gustului aduce nou pe micul ecran multă voie bună, întâmplări amuzante şi întâlniri memorabile. “Ce nu aducem la TV? Aceeaşi aruncători de produse în tigaie, nu avem grădinari de farfurii, adică bucătari care ascund mâncarea sub ierburi şi floricele numai să facă o farfurie mai frumoasă. Avem lume care găteşte mâncare superbă, care trebuie mâncată şi nu fotografiată, mâncare gătită cu gust şi cu dragoste. Avem şi travel, dar şi lucruri ce nu se văd de regulă la televizor: acidentele din drum, certurile dintre noi.”

 În cele 12 ediţii, telespectatorii vor vedea poveşti ale participanţilor, reţete unice, peisaje de vis, aventură şi cultură locală. “Suntem în România, nu am fugit încă. Am fost în multe locuri, am avut noroc de vreme bună, mai ales că am început filmările în 4 martie şi era vreme de primăvară. Filmăm săptămânal în locuri de vis din  România, descoperim oameni şi poveşti senzaţionale! Am mâncat lucruri pe care nu le-am mâncat niciodată”, spune Codruţ Kegheş.

viewscnt

Din aceeași categorie