Din 2 august, “Hipnoza, jocurile mintii” face imposibilul posibil, la Prima TV

Imaginati-va ca va treziti pilotand un elicopter, in conditiile in care habar nu aveti sa faceti acest lucru. Sau ca sunteti dirijorul unui cor renumit. Din 2 august, totul este posibil in “Hipnoza, jocurile mintii”, numai la Prima TV.
 
Renumitul hipnotizator Vlad Grigorescu va da intalnire in fiecare duminica, de la 20:30, si va introduce in minunata lume a hipnozei. Opt oameni obisnuiti vor fi hipnotizati si  pusi in situatii care mai de care mai inedite. Pregatiti-va pentru 60 de minute fascinante de televiziune, dupa care viata nu va mai fi la fel. La sfarsitul emisiei veti avea o perspectiva cu totul diferita asupra hipnozei si a puterii mintii umane.
 
Cum ar fi sa muscati dintr-o ceapa, crezand ca este un mar gustos? Minunant, pana va veti trezi din hipnoza. Cu ajutorul puterilor sale, Vlad Grigorescu ii va convinge pe oameni sa participe la jocurile mintii. Saptamanal, opt voluntari isi vor putea testa curajul imaginandu-se soferi de raliuri sau vor vedea pe pielea lor cum este cand cineva iti citeste gandurile.
 
Nu pierdeti din 2 august “Hipnoza, jocurile mintii”, cel mai tare show de hipnoza al momentului, in fiecare duminica, de la ora 20:30, numai la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie