Din 4 ianuarie, de la ora 17.00, Ringo - un nou serial la Prima TV

Din 4 ianuarie, de la ora 17.00, Ringo - un nou serial la Prima TV

Începând cu data de 4 ianuarie, telespectatorii Prima TV vor putea urmări, de luni până vineri, de la 17.00, serialul “Ringo”.

Un nou serial va ţine telespectatorii Prima TV cu sufletele la gură, începând din această iarnă. Noua producţie Televisa – “Ringo” – va debuta din 4 ianuarie, de la ora 17.00, de luni până vineri, la Prima TV. Aceasta spune povestea lui Juan José "Ringo" Ramírez, un boxer profesionist, recent divorţat, care se luptă să-şi recâştige reputaţia în ring după o pierdere catastrofală, luptând în acelaşi timp pentru custodia fiului său.

Aşadar, producţia Televisa ,“Ringo” aduce laolaltă actori de prestigiu, Cesar Evora (Osos), Mariana Torres (Julia), Jose Ron (Ringo), care sunt gata să vă prezinte o poveste fascinantă. Un serial contemporan despre familie, care subliniază modul în care perseverenţa, vulnerabilitatea şi simplitatea depăşesc orice obstacol în calea bunăstării familiei, a fericirii. De asemenea, evidenţiază valorile umane ale fiecărei persoane blocate în stereotipuri, păstrând un aspect surprinzător şi proaspăt. Telespectatorii trebuie să fie pregătiţi să descopere intriga noului serial “Ringo” şi să urmărească rezolvarea problemelor trăite de Ringo, începând cu 4 ianuarie, de luni până vineri, de la 17.00, doar la Prima TV.

Vezi video aici: https://www.youtube.com/watch?v=pDmP-FeMm1c

***

Ne puteţi urmări pe www.primatv.ro

***

Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa: www.facebook.com/PrimaTVRomania

***

viewscnt

Din aceeași categorie