Dinamo - Rapid, sâmbătă, de la ora 20:30, la Prima TV

Este unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români. Supranumit şi Moldo-Gol, Viorel Moldovan este în prezent antrenor iar sâmbătă el va comenta partida dintre Dinamo şi Rapid. Un meci al orgoliilor, un duel atât pe terenul de fotbal cât şi în galerii, derby-ul Dinamo-Rapid este difuzat la Prima TV, de la ora 20.30, în comentariul lui Bogdan Cosmescu şi al lui Viorel Moldovan.

După şase ani, va fi prima întâlnire din Liga 1 a celor două echipe emblemă ale fotbalului românesc. In aprilie 2015, pe Arena Naţională, Dinamo încheia partida victorioasă, cu scorul 2-0, în ultimul duel direct. Dacă în ultimele 10 etape Dinamo nu a reusit să mai câştige nici acasă, nici în deplasare, oaspeţii par că îşi intră din nou în formă. După un început fulminant de campionat, urmat de 4 etape fără victorie, Rapid a revenit cu o victorie în faţa campioanei CFR Cluj.  Înainte partidei difuzată de Prima TV şi comentată de Bogdan Cosmescu şi Viorel Moldovan, Rapid şi Dinamo sunt despărţite, în clasament, de nouă locuri. Din cauza conditiilor impuse de pandemie, Dinamo-Rapid va avea puţini spectatori în tribune. Însă, cu două dintre cele mai frumoase galerii din Liga 1, atât Dinamo cât şi Rapid sunt promit un derby de poveste.

Sâmbătă, de la ora 20.30, Prima TV te aşteaptă cu un meci de Liga 1, într-un comentariu inedit, cel al internationalului Viorel Moldovan. 

 

viewscnt

Din aceeași categorie