Dr. Alban, videoclip la Cluj-Napoca

Dr. Alban, videoclip la Cluj-Napoca

Starul muzicii disco, Dr. Alban a filmat videoclipul ultimei sale melodii la Cluj Napoca. Artistul şi-a lansat noua piesă intitulată “Moving On” împreuna cu Admiral C4C şi Lian Ross. Doctor Alban, medic de profesie, a avut şi un mesaj clar PRO vaccinare pe care l-a transmis celor care încă nu sau imunizat.

Doctor Alban, medicul stomatolog care s-a apucat de muzică ca să îşi poată plăti studiile, a ajuns cunoscut în toată lumea datorită cântecelor lui, un mix de pop, reggae şi dance. Artistul si-a lansat o nouă piesă împreună cu Admiral C4C şi Lian Ross, iar videoclipul acesteia a fost filmat tocmai la noi în ţară, mai exact la Cluj Napoca.

Admiral C4C, prietenul său alături de care interpretează piesa „Moving On”, are de asemenea origini nigeriene, dar este stabilit în Cluj, unde şi-a întemeiat o familie.

Piesa pe care a lansat-o spune că este, asa cum sugerează şi titlul, Moving on, un îndemn de a depăşi momentele dificile, create de relaţiile toxice.

Impresarul celor doi, Radu Groza, spune că prin aceasta piesă si-au dorit să creeze o punte intre generaţii.

Cunoscutul cântăreţ, Dr.Alban, de profesie medic stomatolog a transmis un îndemn pentru vaccinare.

Dr. Alban are nu mai puţin de 30 de discuri de platină, iar albumele lui au fost vândute in milioane de exemplare in toată lumea.

viewscnt

Din aceeași categorie