Duminică, 21 martie, de la ora 14.00, Ana Morodan vine la Poezie şi delicateţuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV

Duminică, 21 martie, de la ora 14.00, Ana Morodan vine la Poezie şi delicateţuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, la Prima TV

Mircea Dinescu are parte, în această ediţie, de două „răpitoare": o ştiucă prinsă chiar la Cetate şi Ana Morodan, care i-a "răpit" inima poetului. Cei doi vor sta de vorbă şi vor găsi lucruri pe care le au în comun, printre care pasiunea de a colecţiona obiecte de artă, Ana Morodan provenind dintr-o familie de anticari. Vom afla cât de bine se descurcă "Contesa digitală" în bucătărie şi dacă poezia dedicată acesteia de către poet rezonează cu ea, totul într-o atmosferă creată de Constantin şi Cosmin Gaciu alături de Taraful Iancu Jianu.

În fiecare duminică, Poezie şi delicateţuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viaţă a invitaţilor, iar reţetele culinare sunt abordate simplu, fără pretenţii, cu un aer autoironic, adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu o aduce în faţa telespectatorilor Prima TV.

Duminică, 21 martie, Mircea Dinescu aşteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicateţurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

Vezi aici video: https://www.youtube.com/watch?v=3TNSkrAinEA

viewscnt

Din aceeași categorie