Echipa naţională de Cupa Davis a României luptă la Look Sport pentru revenirea în elita tenisului mondial

Echipa naţională de Cupa Davis a României luptă la Look Sport pentru revenirea în elita tenisului mondial

Sâmbătă 27 noiembrie, cu incepere de la ora 12.00, pe Look Sport +, şi duminică 28 noiembrie, cu incepere de la ora 11.30, echipa de tenis a României va întâlni Peru, într-o partidă care va avea loc la Cluj-Napoca şi va fi transmisă în direct pe canalul unde spectacolul nu se opreşte niciodată, Look Sport.

Partida cu Peru va fi compusă din patru meciuri de simplu şi unul de dublu şi se va disputa în perioada 27-28 noiembrie 2021. Forul peruvian de tenis a făcut eforturi solicitând Federaţiei Internaţionale de Tenis mutarea partidei într-o altă locaţie, din motive pandemice. Federaţia Română de Tenis a prezentat dovezi şi argumente solide în ceea ce priveşte condiţiile de desfăşurare, astfel că partida se va desfăşura, în cele din urmă, la Cluj-Napoca.

Confruntarea cu sud-americanii înseamnă şi retragerea din activitatea competiţională a unuia dintre cei mai mari jucători de tenis români, Horia Tecău. După 20 de ani de carieră, Horia Tecău, care a câştigat în carieră şi trei titluri de Mare Şlem, la dublu şi dublu mixt, a decis să se retragă. Înainte de a spune adio tenisului, el vrea să ajute echipa României să se califice în Grupa de elită a tenisului mondial.
 

viewscnt

Din aceeași categorie