Emilia Ghinescu îşi pune pirostriile. Vrea nuntă pe malul mării, cu fructe de mare şi fără muzică gălăgioasă

Emilia Ghinescu îşi pune pirostriile. Vrea nuntă pe malul mării, cu fructe de mare şi fără muzică gălăgioasă

După 10 ani de relaţie, Emilia Ghinescu face anul acesta pasul cel mare: se mărită! Artista spune că îşi doreşte să facă nunta în toamna şi ar vrea să aibă parte de un eveniment restrâns. La Exclusiv VIP ea a povestit cum va arăta evenimentul.  “În toamna, prin octombrie, vom face cununia, vrem să nu fie foarte cald afară. Noi nu facem nuntă foarte mare, cu mulţi invitaţi. Am mai fost mireasă şi ştiu cum e. Ne dorim o petrecere restrânsă, cu rudele şi familia. Petrecerea va fi undeva la Sinaia sau la mare. Aş vrea un garden party. Să nu aud muzică, să nu aud bubuială. Nu vreau să fie sarmale la nuntă,  ci să avem un bufet suedez.  Eu iubesc peştele,  fructele de mare. Cred însă că la mare avem şi locaţia, naşii noştri au un hotel acolo. Naşii vor fi Nicoleta şi Ioan Niculae.  Am rezonat cu ei şi ei cu noi şi suntem lângă dânşii de atâţia ani. Şi la bine, şi la rău.  Nu o să am o rochie de prinţesă, că am 43 de ani. Nu mai pare potrivită.”

În exclusivitate, Emilia Ghinescu i-a mărturisit lui Cristi Brancu în emisiune că va trebui să facă o petrecere dublă. „Noi nu avem nici cununia civilă. Nu ştie nimeni asta. M-a cerut de 2 ori, am două inele şi îl aştept pe al treilea.”

Artista este nerăbdătoare şi abia aşteaptă să îşi organizeze în detaliu nunta. Pentru luna de miere are deja câteva destinaţii favorite. „Aş vrea în luna de miere să merg undeva cu apă, gen Maldive, Bali.”,  a spus ea la Exclusiv VIP. 

viewscnt

Din aceeași categorie