Exclusiv VIP, cu Cristi Brancu

Cunoscutul realizator şi prezentator TV, Cristi Brancu se alătură noilor vedete care vor fi văzute din martie la Prima TV.
Emisiunea Exclusiv VIP 
va conţine interviuri exclusive cu diverse personalităţi româneşti, poveşti emoţionante din viaţa lor, precum şi cele mai fierbinţi subiecte ale zilei.

 

“Ne întoarcem proaspeţi şi în forţă, în direct pentru a fi primii cu Prima! Cel mai dinamic canal de televiziune al momentului este acum locul în care fiecare moment înseamnă o evadare din banal. Exclusiv VIP cu Cristi Brancu promite să aducă vedete şi oameni spectaculoşi ale căror povesti şi noutăţi îţi fac inima să bată. Vreau ca telespectatorii să privească realitatea altfel, astfel încât să găsească emoţia, surpriza din lumea VIP-urilor. Împlinesc 30 de ani de media în 2021 şi cred că tot ce am adunat în aceşti ani a fost doar o repetiţie pentru marele spectacol care începe acum, din martie la Prima TV!” spune Cristi Brancu pe care o să-l vedeţi din martie la Prima TV.

                          

La începutul acestui an, Prima TV vine către telespectatori cu o ofertă largă de programe prin care să distreze şi să informeze telespectatorii, oferindu-le ştiri şi entertainment de cea mai bună calitate. Emisiunea Exclusiv VIP se înscrie în seria noutăţilor pregătite de Prima TV în acest început de sezon: matinalul Focus la prima oră, emisiunea Insider Politic, noul format de show Hai cu fetele!, emisiunea Poezie şi delicateţuri şi Starea naţiei într-un decor nou, cu o rubrică nouăTÂLCtalk.

 

viewscnt

Din aceeași categorie