Finala UEFA Europa League: Villarreal - Manchester United, 26 mai, ora 22:00, în direct pe LOOK SPORT + şi LOOK 4K

Finala UEFA Europa League: Villarreal - Manchester United, 26 mai, ora 22:00, în direct pe LOOK SPORT + şi LOOK 4K

Miercuri, 26 mai, vezi de la ora 22.00, pe canalele LOOK SPORT + şi LOOK 4K, finala UEFA Europa League dintre Villarreal şi Manchester United! În meciul de la Gdansk, Villarreal luptă în prima sa finală europeană în timp ce Manchester United va disputa al 14-lea joc cu un trofeu european pe masă, ultimul câştigat fiind chiar cel al UEFA Europa League, în 2017.

Villarreal vine condusă de antrenorul Unai Emery, deja un expert al finalelor UEFA Europa League, el ajungând în ultimul act pentru a cincea oară în opt ani, performerul unei triple istorice cu Sevilla în 2014, 2015 şi 2016. De cealaltă parte, fostul star al lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, este pentru prima oară în faţa unui meci atât de important. Acesta are în palmares trei trofee ca antrenor, toate cu echipa norvegiană Molde – două campionate şi o Cupă. În timp ce Manchester United are asigurat locul în UEFA Champions League, datorită clasării pe locul doi în Premier League, Villarreal are o motivaţie în plus pentru a câştiga finala, victoria aducându-i o prezenţă directă în grupele UEFA Champions League.

O finală în care se vor afla faţă în faţă şi două dintre cele mai prolifice cupluri ofensive ale competiţiei: Gerard Moreno şi Paco Alcacer de la Villarreal au înscris câte 6 goluri fiecare în acest sezon UEFA Europa League, în timp ce Edinson Cavani şi Bruno Fernandes au câte 5 reuşite. Meciul de la Gdansk va putea fi urmărit din tribune de 9.500 de suporteri, care vor putea intra pe stadion cu un test COVID negativ, devenind astfel prima finală europeană jucată cu spectatori, un preambul la ultimul act al UEFA Champions League de sâmbătă, 29 mai, dintre Manchester City şi Chelsea, Londra, transmis de asemenea de canalele LOOK SPORT + şi LOOK 4K.

viewscnt

Din aceeași categorie