Florence + The Machine şi YUNGBLUD ajung la Summer Well 2023

Florence + The Machine şi YUNGBLUD ajung la Summer Well 2023

A 12-a ediţie Summer Well va avea loc în perioada 11-13 august 2023, iar primele nume confirmate sunt: Florence + The Machine, YUNGBLUD, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale şi Kid Francescoli.

Festivalul creşte în fiecare an, iar pe scenă urcă artişti din ce în mai importanţi, dovadă fiind ediţia sold out de anul trecut. Fiecare detaliu al ediţiei a 12-a va continua misiunea noastră începută în 2011, când ne-am propus să aducem publicului din România cei mai relevanţi artişti ai momentului şi să construim un festival ca o vacanţă.   

Ce promite Summer Well 2023? O scenă principală cu un line-up răsunător, scena de hip-hop & trap, scena de after party ce va aduce nume din industria muzicii electronice şi, nu în ultimul rând, scena dedicată artiştilor emergenţi.

“Ediţia din acest an a Summer Well-ului este una specială din multe puncte de vedere, principalul fiind acela că a trebuit să ne ridicăm la aşteptările create de ediţia precedentă, o ediţie sold-out cu 2 luni înainte. Cu un line-up care îi include pe Florence + The Machine şi YUNGBLUD, cred ca am reuşit cu brio acest lucru. Aştept luna august cu aceeaşi nerăbdare ca oricare dintre oamenii care ne trec pragul an de an. ” declară John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well. 

Summer Well este un festival Orange, susţinut în fiecare  an de partenerii: Beck’s, Mastercard, glo, Pepsi, Red Bull, Bacardi, Jagermeister, Martini, Bombay Saphire, Samsung, YOXO, Mega Image, Tazz, Fashion Days, Converse, MedLife, Ford, alpro, Karcher, AVON. ­Ne face o deosebită plăcere să anunţăm colaborarea cu ING, banca oficială Summer Well începând din acest an.  

Abonamentele pot fi achiziţionate de pe summerwell.ro, la preţul de 475 lei + taxe până pe 3 februarie. Începând cu 4 februarie preţul abonamentului va fi de 575 lei + taxe.

Despre Summer Well

Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experienţă ce va avea loc în perioada 11-13 august 2023, la Domeniul Ştirbey din Buftea. În 2023, Summer Well va sărbători 12 ani de la înfiinţare. Pe lângă cele 4 scene, festivalul va avea instalaţii de artă, zone de mâncare şi băutură, de relaxare şi alte activităţi.

Despre Florence + The Machine:

Originară din Sudul Londrei, Florence Welch este un artist nominalizat la Premiile Grammy, muzician şi compozitor al trupei Florence + The Machine. Artista a lansat 4 albume: Lungs, lansat în 2009, a câştigat Albumul Anului la Brit Awards, iar celelalte 3 albume lansate s-au regăsit în topurile din Marea Britanie şi Statele Unite. Florence a câştigat de asemenea premiul Ivor Novello – International Achievement Award pentru compoziţie.

Despre YUNGBLUD:

Headliner-ul zilei de duminică şi unul dintre cei mai ceruţi artişti, Dominic Harrison, s-a prezentat cu numele de YUNGBLUD în 2018, odată cu lansarea EP-ului cu acelaşi nume. EP-ul lui din 2019, hope for the underrated youth, a debutat în top 10 UK Official Albums Chart, iar în 2020 a avut primul lui album pe locul 1 în Marea Britanie: weird!, care a fost certificat Gold. Tot în 2020 a fost nominalizat la BBC Sound of 2020 şi „încoronat” de MTV Push Ones to Watch in 2020 winner. În prezent, YUNGBLUD însumează: 7,6 milioane de ascultători lunari pe Spotify, 4,5 milioane de urmăritori pe TikTok şi sute de milioane de vizualizări pe YouTube. 

viewscnt

Din aceeași categorie