FOCUS LA PRIMA ORĂ A OCUPAT LOCUL 4 ÎN TOPUL AUDIENŢELOR DIN URBAN

FOCUS LA PRIMA ORĂ A OCUPAT LOCUL 4 ÎN TOPUL AUDIENŢELOR DIN URBAN

Matinalul Prima TV este în topul preferinţelor românilor de la oraşe. Vineri, 11 iunie, emisiunea prezentată de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici a ocupat poziţia a patra în topul audienţelor, în rândul publicului 18-54, din mediul urban.

În intervalul 07.00-10.00, emisiunea marca FOCUS a realizat un rating de 0.3 % şi o cotă de piaţă de 4.1 procente, în rândul telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, din mediul urban. În minutul de aur, PRIMA TV a avut o cotă de piaţă de 7.1%.  

Informaţiile dimineţii i-au ţinut în faţa micului ecran la Prima TV pe românii de la oraşe. Invitaţii Focus la Prima Oră:  Sebastian Zachmann, realizator Insider politic, Georgiana Anicăi, ghid turistic şi George Grigorescu, pilot de raliu şi promotor Cupa Dacia, dar şi ştirile din matinalul Prima TV au plasat postul din portofoliul Clever Media pe locul 4 în preferinţele telespectatorilor.

Momentul de maxim interes al telespectatorilor a fost în interval 07.15-07.30, când Prima TV înregistra, pe publicul 18-54 din mediul urban, 0,5 puncte de rating şi 7,1 cotă de piaţă.

Focus la prima oră este un program de ştiri, marca FOCUS, prezentat de Irina Gologan şi Daniel Osmanovici, care a debutat în 1 februarie, 2021. Cu un mix de informaţii de calitate şi subiecte relevante din agenda publică, dar şi invitaţi din domenii diverse, matinalul Prima TV a reuşit să se impună în preferinţele publicului în doar câteva luni.
 

viewscnt

Din aceeași categorie