Grig Chiroiu, “Pupaza” norocoasa pentru echipa Chelsea

Grig Chiroiu, “Pupaza” norocoasa pentru echipa Chelsea

Grig Chiroiu alias Pupaza de la “Trasnitii” s-a intors zilele trecute din Londra, unde se pare ca le-a purtat noroc celor de la Chelsea. Echipa luiMourinhoa castigatpentru a cincea oara in istorie titlul in Premier League, dupa ce duminica, 3 mai, a invins cu 1-0 formatia Crystal Palace.

 

Aflati pentru cateva zile la Londra, Grig Chiroiu si familia sa au vizitat si stadionul Chelsea, vizita care s-a dovedit a fi de bun augur pentru echipa londoneza, care a doua zi a castigat meciul cu Crystal Palace. Actorul l-a facut fericit si pe fiul sau Mihnea, fan infocat al echipei invingatoare. Romanii aflati in vizita in Regatul Unit au fost la fel de fericiti cand l-au intalnit pe Pupaza si, in loc sa faca poze cu torfeele echipei Chelsea, au profitat de ocazie si s-au fotografiat alaturi de Grig

 

La un moment dat au inceput si strainii de acolo sa-mi faca poze, luand probabil in serios diploma pe care tocmai mi-o facusem… cum ca am semnat cu Chelsea”, a spus Grig Chiroiu care, mai in gluma, mai in serios a marturisit ca este mai interesat de fotbalul feminin decat de un contract cu echipa londoneza.

 

Actorul a profitat de aceasta vizita si pentru a se pune la curent cu noutatile din Regat, cu atat mai mult cu cat Ducesa de Cambridge a nascut sambata o fetita, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

viewscnt

Din aceeași categorie