Haddaway, îndrăgostit lulea de iubita lui româncă

Haddaway, îndrăgostit lulea de iubita lui româncă

Celebru pentru hitul anilor 90, “What is love”, Haddaway este îndrăgostit până peste urechi de o româncă. Şi de România. Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, artistul a recunoscut motivul pentru care ajunge des în ţara noastră. “Am o iubită din România. Locuim împreună în străinătate. Însă nu e doar acesta motivul pentru care vin aici. Noi venim des pentru că  aveţi o ţară minunată  şi multe femei frumoase. Trebuie să iubeşti o ţară care are astfel de bogaţii.”

Tras de limbă de Cristi Brancu, Haddaway a recunoscut că iubita lui apare în clip pentru câteva secunde, într-o secvenţă filmată pe un motor. “Iubita mea apare în ultimul meu clip, apare câteva secunde în el. Eu iubesc România. Mă simt bine aici pentru că pot merge pe stradă şi nimeni nu mă recunoaşte. Vin aici  şi pentru festivalurile retro.”

Haddaway a povestit în direct la Prima TV că a învaţat cuvintele de bază din limba română, formlele de salut, dar ştie şi multe înjurături get -beget româneşti. Artistul a mai făcut o mărturisire. “Am o afacere în România. Nu vreau să spun însă despre ce este vorba. Iar pe 18 septembrie voi cânta la Forever hit, un festival dedicat anilor 90.”

viewscnt

Din aceeași categorie