“Hai cu fetele” - o formulă nouă de prezentare şi...multe zâmbete

În această toamnă, Prima TV te cucereşte. Cu bună dispoziţie, invitaţi amuzanţi şi subiecte de actualitate.  Prima TV  crede în entertainment iar sezonul care debutează astăzi, de la ora 15.00, al emisiunii “Hai cu fetele”, aduce o formulă nouă de prezentare şi...multe zâmbete.   

Giulia, Ioana Petric şi Gabriela Marin abordează teme sensibile, dar şi subiecte de interes despre femeia modernă, despre grijile ei, despre cotidian. “Sunt foarte fericită că oamenii au fost cât se poate de receptivi vis a vis de acest format nou, că ne-au urmărit  în număr foarte mare chiar şi pe timpul verii, când emisiunea a fost în vacanţă, că nu au încetat să ne scrie şi că şi-au dorit să revenim. Practic, datorită lor mergem mai departe, aşa că le sunt recunoscătoare pentru motivaţia pe care ne-au dat-o să revenim în forţă. Sper ca şi în acest nou sezon să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor lor, nu de alta, dar le-am pregătit o grămadă de surprize, de subiecte interesante şi de invitaţi care chiar au ceva de spus. Gata, vacanţa s-a terminat, să înceapă distracţia! “, spune Ioana Petric.

În această toamnă, Prima TV îşi propune să readucă originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea şi autenticitatea pe micile ecrane din toată ţara. ”Rolul meu în emisiune este să aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, rol pe care îl împart bineînţeles, şi cu colegele mele de platou. Fac parte din echipa de creaţie a emisiunii din primul sezon, alături de Ioana Petric şi de Silviu Iliuţă, lucru care este destul de solicitant, dar îmi aduce şi satisfacţia faptului că emisiunea arată şi se desfăşoară fix cum vrem noi. Şi mă refer aici la invitaţi, subiectele abordate, etc. E ceva nou pentru mine, însă nouă postură îmi place foarte mult”, adaugă Gabriela Marin. Pentru Giulia, noul sezon de Hai cu fetele, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la 15.00, la Prima TV,  aduce şi o nouă provocare. “Sper ca şi sezonul acesta să mă pot organiza cel puţin la fel de bine că data trecută cu familia şi filmările. Eu sunt convinsă că vă vom surprinde foarte plăcut în acest sezon de “Hai cu fetele” pentru că ne întoarcem cu foarte multe rubrici noi, dar, mai ales,  cu muuuultă energie pozitivă pentru a vă face după amiezile fantastice.”

Plină de entuziasm, Ioana Petric anunţă şi noutăţile acestui sezon. “E timpul să turăm motoarele la maximum. Eu una m-am mutat la redacţie :)) Nu singură, cu Gabriela, pentru că împreună suntem implicate şi în tot ce înseamnă partea de producţie şi creativă a emisiunii, iar asta ne ocupă tot timpul. Până în iarnă vom fi nedespărţite, 7 zile din 7. Ne vizitează şi Giulia, din când în când, ca toată distracţia să fie şi mai #badass. Ne-am sudat foarte bine că echipă aşa că atmosfera este cât se poate de faină. Am filmat deja primele emisiuni şi tot ce pot să spun e că ne completăm perfect şi deja ne înţelegem din priviri.  Din sezonul asta v-am pregătit şi o rubricuţa nouă, ştirea zilei, prin care îmi doresc nu doar să va ţin la curent cu toate noutăţile, dar vă provoc şi la dezbateri.”

În prima ediţie a emisiunii Hai cu fetele, difuzată luni, 13 septembrie, Diana Bart va fi prezentă în platou, dar nu cu mâna goală, ci cu un delicios cadou de  “la revedere”. Diana părăseşte echipa Hai cu fetele pentru a se dedica emisiunii Flash Monden, difuzată de postul TV de luni până vineri, de la 19.30 şi duminică, de la 19.30., Alături de Diana, în platoul Hai cu fetele va fi prezent şi partenerul ei de prezentare, Cove.

viewscnt

Din aceeași categorie