Horia Virlan va invata sa gatiti chefal de Marea Egee si file de salau in foi de viţă

Cel mai exigent critic al vedetelor gateste la „Cireasa de pe tort”! „Saptamana aceasta, la Cireasa de pe tort, veti avea placuta surpriza sa-i vedeti gatind pe trei dintre cei mai buni bucatari ai Romaniei, chiar daca nu toti sunt romani. Vom gati pe rand, incercand sa ne surprindem invitatii cu preparate care mai de care mai sofisticate”, spune Horia.  
Pe 1 noiembrie, Horia Virlan va pregati pentru invitatii lui, renumiti maestri bucatari, Joseph Hadad, Stefan Bercea si Antonio Passarelli, mancaruri rafinate: sfecla coapta cu sos din reductie de sfecla cu otet de vin rosu, ciuperci marinate, dressing de carpacio si salata, chefal de Marea Egee, lapti de crap marinati si prajiti, legume marinate si sos verde.
Festinul va continua cu pachetele de pulpa de vitel umplute cu jambon si pilaf de gaina, in sos de vin alb si smantana. Pentru Joseph Hadad, Horia va pregati file de salau in foi de viţă pe zacusca, al carui mod de preparare il veti afla chiar de la maestrul bucatar.  Cina se va incheia cu un delicios parfait de piersici.
Aflati de la Horia Virlan secretele unei cine rafinate, pe 1 noiembrie, la ora 19:30, la “Cireasa de pe tort”, la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie