Imagini exclusive cu Anamaria Prodan şi finii ei şi declaraţii în premieră făcute de fină

Imagini exclusive cu Anamaria Prodan şi finii ei şi declaraţii în premieră făcute de fină

Divorţează sau nu familia Reghekampf? Cei doi şi-au reînnoit de curând jurămintele  şi apoi au pus pe tapet posibilitatea unui divorţ. Care este, de fapt, adevărul, din spatele tuturor acestor supoziţii?

Fina soţilor Reghekampf, Laura, soţia lui Boxi, a făcut mărturisiri şocante la Exclusiv VIP.  „Ne-am văzut pe 4 seara, am ieşit finii şi naşii, a fost şi Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitaţi de naşi la gratar, la ei acasă la Snagov, ne-am dus cu barca.  A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii să vină în Germania şi să mergem pe Costa de Azur. A venit şi Sara. Nu s-a simţit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat în braţe la naşu. O zi normală aşa cum am văzut tot timpul la ei.”

Mărturisirile Laurei au continuat la Exclusiv VIP, la Prima TV. „Cu Ana am venit scurt, mi-a apus că totul este OK să nu îmi fac griji. Eu pe Laur nu îl sun, am un respect aparte. În situaţiile astea nici nu aş îndrăzni să sun, toată lumea îl deranjează. Mi-a spus că o deranjează ce a apărut în presă, dar se rezolva.”

Cât despre viitorul celor doi, fina Anei Maria Prodan şi a lui Laurenţiu Reghekampf este convinsă că acesta arată foarte bine. „Eu nu îi văd niciodată despărţiţi, sunt şi vor rămâne împreună până la sfârşitul vieţii. Ei sunt făcuţi unul ptr altul.”

viewscnt

Din aceeași categorie