Insider Politic revine cu un nou sezon. Mircea Dinescu, invitat permanent

Insider Politic revine cu un nou sezon. Mircea Dinescu, invitat permanent

Societatea pusă sub lupa jurnalistuluiInsider politic, emisiunea care te poartă prin labirintul declaraţiilor politice, revine cu un nou sezon la Prima TV. De duminică, 16 ianuarie, Sebastian Zachmann reia seria interviurilor directe, cu întrebări ce aşteaptă răspunsuri sincere. Invitaţii săi vor fi oamenii politici, dar şi actorii principali de pe scena socială. Rând pe rând, miniştri, politicieni sau personalităţi publice, vor răspunde întrebărilor jurnalistului Sebastian Zachmann. “Trăim vremuri care pe mulţi ne debusolează. Partidele politice sunt la cele mai joase cote ale încrederii populaţiei, politicienii par să nu mai găsească drumul corect spre cetăţeni. Pandemia încă ne da bătăi de cap, totul se scumpeşte. Ce să înţeleagă românul din toate acestea şi de unde să îşi mai ia speranţa în mai bine? Asta încercăm să aflăm în noul sezon de Insider politic. Vrem să îi ajutăm pe cei de acasă să afle răspunsul la întrebările ce îi frământă si să îi lăsăm să tragă singuri concluziile”, spune Sebastian Zachmann, realizator Insider politic. Invitatul primei editii va fi ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu.

În plus, din 16 ianuarie, Mircea Dinescu va fi invitat permanent la Insider politic. De la 12.00 la 13.00, într-o oră dedicată analizei, realizatorul emisiunii Poezie şi delicateturi de la Prima TV va diseca, alături de Sebastian Zachmann, scena politică de la noi şi va încerca să explice raţiunile din spatele deciziilor politicienilor. “Va fi o oră de analiză, o oră în care, alături de Mircea Dinescu, voi încerca să le explic celor de acasă ce stă în spatele hotărârilor Guvernul, Parlamentului sau Presedintiei. Si voi avea, săptămânal, alături de mine, în calitate de invitat permanent, una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România”, spune Sebastian Zachmann.

Începând din 16 ianuarie. în fiecare duminică,  de la 11.00 la 13.00, Sebastian Zachmann  revine cu un sezon nou Insider politic, mai incisiv, mai pregătit, mai aproape de telespectatorii Prima TV.  

viewscnt

Din aceeași categorie