Insider Politic revine cu un sezon nou la Prima TV

De la Prima TV afli totul despre lume. Insider politic, emisiunea care te poartă prin labirintul declaraţiilor politice, explică şi te ajută să înţelegi mai bine consecinţele deciziilor din spatele uşilor închise, revine în această toamnă la Prima TV.

Începând din 12 septembrie, în fIecare duminică,  de la 11.00, Sebastian Zachmann a pregătit întrebări incomode pentru jucătorii politici ai momentului. Miniştri sau parlamentari, invitaţii de la Insider politic vor trece sau vor pica testul răspunsurilor sincere la întrebările lui Zachmann.

În avanpremiera noului sezon, Insider politic difuzează o ediţie specială sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 14.00. La 20 de ani de la atentatele teroriste din America, Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România, povesteşte cum a trăit ziua de 11 Septembrie 2001, în New York, aproape de locul tragediei.  Cum a schimbat lumea ziua de 11 Septembrie? Riscă SUA noi atacuri teroriste după retragerea din Afganistan, unde talibanii au preluat puterea? Cât de sigură e România de intervenţia militară a SUA în cazul unei agresiuni externe? Şi când vom putea călători fără vize în America?  La aceste întrebări răspunde Adrian Zuckerman, diplomatul American născut în România, dar plecat la vârsta de 9 ani în SUA. Fragmente din interviu pot fi vizionate şi în cadrul Focus18 din 11 septembrie.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 11.00, Sebastian Zachmann pune în faţa reflectoarelor haosul din România. “România a intrat din nou în starea de haos politic. Moartea coaliţiei de guvernare a născut noi alianţe ce păreau imposibile: USR PLUS a apelat la rezerva de AUR din Parlament, în timp ce PNL a mizat pe ajutorul foştilor tovarăşi din PSD.  Începem noul sezon în forţă, cu o scenă politică dezbinată şi o Românie care tremură la gândul facturilor de gaze şi energie electricp de la iarnă”, spune Sebastian Zachmann.  Invitatul primei ediţii din această toamna a Insider politic este sociologul şi scriitorul Sebastian Lăzăroiu.

viewscnt

Din aceeași categorie