Învăţământul, încotro? Sorin Cîmpeanu vine la Florin Călinescu Show

Învăţământul, încotro? Sorin Cîmpeanu vine la Florin Călinescu Show

“Educaţia este cea mai puternică armă pe care o poţi folosi pentru a schimba lumea”, spunea Nelson Mandela. În România, educaţia se face, în ultimii doi ani, în principal, în regim online. Ameninţarea pandemiei de COVID 19 a schimbat total faţa şcolii româneşti. Părinţii se războiesc cu părinţii, dascălii învaţă să predea online, copiii plâng de dorul colegilor. Este o realitate în care trăim în ultimii 2 ani. Iar toamna acestui an ne-a adus în cea mai dură situaţie de până acum. Elevii au intrat în vacanţă forţată 2 săptămâni, părinţii fac proteste, copiii se bucură de toamnă. Însă cum vede Ministerul Educaţiei viitorul şcolii româneşti?  

Marţi, de la 20.00, la Florin Călinescu Show, Sorin Cîmpeanu, ministrul educaţiei, îşi expune viziunea asupra  României educate de mâine. Cât mai învăţăm online? Ce învăţăm online? Dar, mai ales, cum învăţăm online? Este generaţia actuală de şcolari una de sacrificiu? A câta oare? În stilul său inconfundabil, Florin Călinescu va afla răspunsurile acestor întrebări de la Ministrul Educaţiei.

Apoi, pe canapeaua lui Călinescu vine o contesă. Şi chiar una digitală. Cu o comunitate de sute de mii de fani, Ana Morodan este un exemplu de reuşită în online. Adevărat influencer, Ana va îşi va dezvălui secretele din spatele reuşitei, dar va vorbi deschis şi despre cât de greu este să îţi păstrezi credibilitatea în aceste vremuri.  Seara de marţi se încheie în armonie la Florin Călinescu Show. Considerată una dintre cele mai bune voci din România, talentata Nicoleta Nuca va fi prezentă în platou.

În fiecare seară de marţi, miercuri şi joi,de la 20.00,  la Prima TV, telespectatorii vor primi porţia de umor şi entertainment de la Florin Călinescu Show. 

viewscnt

Din aceeași categorie