Ionuţ Cristache se alătură echipei Prima News

Ionuţ Cristache se alătură echipei Prima News

Cu o carieră de peste 10 ani în jurnalism, Ionuţ Cristache intră în echipa Prima News. Cel mai nou canal din portofoliul grupului Clever le propune telespectatorilor un proiect curajos: să  “Facem ştiri împreună!” Prima News caută soluţii la problemele stringente ale României: şcoală, spital, infrastructură, energie, diaspora, clasa politică.  Prima News este televiziunea jurnalismului constructiv, în care fiecare dintre noi se regăseşte cu întrebări, dileme, speranţe, dezamăgiri, căutări de soluţii, visuri şi planuri de viitor.

Din 15 ianuarie, în fiecare duminică, în prime time, Ionuţ Cristache şi invitaţii săi vor oferi echilibru, argumente, soluţii pentru viitor, vor reconstrui mentalităţi şi vor discuta temele zilei, cu echidistanţă şi echilibru. „Mă bucur să intru în familia Prima, mai ales într-un  moment aniversar, la 25 de ani de la prima emisie Prima TV. Şi mă bucur să mă alătur unui proiect atât de curajos şi ambiţios precum Prima  News. Voi modera o emisiune cât o săptămână. Vom strânge toate temele, toate subiectele şi le vom parcurge împreună cu Mircea Dinescu şi invitaţii. De asta am şi decis asupra numelui “La final” pentru că după noi se închide săptămâna. E un final de săptămână, de evenimente, de agendă publică şi noi ne adunăm cumva să contabilizăm tot ce s-a întâmplat.”

Atras de proiectul de televiziune al celui mai nou canal de ştiri din România, Ionuţ Cristache spune că este pregătit pentru efervescenţa începutului. „Îţi poţi pune amprenta asupra proiectului, poţi dezvolta idei pe care le-ai avut în trecut şi nu s-au materializat din diverse motive. E un ritm pe care, cred, orice jurnalist şi-l doreşte la un moment dat şi, totodată, o provocare. Să-ţi propui să spargi bariere, prejudecăţi, obiceiuri de consum şi să lansezi un nou produs într-un peisaj media atât de complex ca cel românesc, nu poate fi decât interesant.”

Din 15 ianuarie, Ionuţ Cristache poate fi urmărit în fiecare duminică, în prime time la Prima News.

La Prima News, facem ştiri împreună!

viewscnt

Din aceeași categorie