Lansarea volumului “Omul orchestră. Un jurnal altfel”, de Răsvan Popescu

Lansarea volumului “Omul orchestră. Un jurnal altfel”, de Răsvan Popescu

Pe 1 Martie 2024 a avut loc lansarea volumului “Omul orchestră. Un jurnal altfel”, de Răsvan Popescu. Evenimentul a fost organizat vineri, 1 martie, la ora 13:00, la Iaşi, în cadrul complexului Congres Hall Palas, Sala Mozart şi va face parte din secţiunea „C. TEZAUR:MARILE CĂRŢI ALE CULTURII NAŢIONALE”

Volumul “Omul orchestră. Un jurnal altfel”, de Răsvan Popescu, a fost publicat de editura Cartea Românească Educaţional. Întâlnirea a fost moderată de lectorul universitar doctor Maria Florea, iar în cadrul acesteia prezentările au fost susţinute de lector universitar doctor Livia Iacob, lector univesitar doctor Oana Şerban şi autorul cărţii, domnul Răsvan Popescu.

Volumul “Omul orchestră. Un jurnal altfel” este o carte în care autorul ne ia cu el într-o călătorie fascinantă prin propria viaţă şi istoria recentă a României. Răsvan Popescu este jurnalist, scenarist de film şi scriitor român. Între anii 1999-2000 a fost purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Emil Constantinescu. Autorul a publicat până acum zece cărţi, a semnat scenariile a şapte filme artistice şi a deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului în perioada 2007-2012.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.univapollonia.ro.

viewscnt

Din aceeași categorie