Laura Lavric: Am simţit cum se moare de Covid

Laura Lavric: Am simţit cum se moare de Covid

Îndrăgita interpretă de muzică populară nu a scăpat de temutul virus. Laura Lavric a povestiţ la Exclusiv VIP cum s-a luptat cu COVID-19 şi cât de greu a depăşit momentul infectării.  

“Pe mine m-a prins, l-am făcut.  Dar am stat în casă închisă, nu m-am dus la spital. Sunt convinsă că medicii din Iaşi mi-ar fi acordat atenţie, dar nu am vrut să mă văd la TV. A fost urât, m-am simţit tare rău. Marturisesc sincer că am simţit cum se moare. Rău de moarte am avut, transpiram într-un hal. A început să îmi cadă părul. Nu am avut miros, nici acum nu miros foarte bine.” 

Laura Lavric îşi aduce aminte şi acum de întoarcerea de la Bergamo din februarie 2020 şi de clipele de coşmar petrecute în aeroport. “Pe 22 februarie anul trecut am avut o cântare la Cremona, în Lombardia, şi începuseră cu bariere, cu opriri.  Am luat utima cursă din Bergamo spre Iaşi, am aterizat la 12 noaptea şi am ieşit a 5 dimineaţa din aeroport. Era o atmosferă înfiorătoare”, i-a povestit celebra artistă lui Cristi Brancu, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie