LEGENDELE OLIMPIENILOR – UN PROIECT DE SUFLET MARCA LOOKSPORT ŞI PRIMA TV CARE READUCE ÎN PRIM PLAN SUPERCAMPIONII SPORTULUI ROMÂNESC

LEGENDELE OLIMPIENILOR – UN PROIECT DE SUFLET MARCA LOOKSPORT ŞI PRIMA TV CARE READUCE ÎN PRIM PLAN SUPERCAMPIONII SPORTULUI ROMÂNESC

Sâmbătă, 27 februarie, pe LOOKSPORT +, de la ora 11.30, Legendele Olimpienilor este o nouă emisiune în care campionii olimpici din trecut dar şi din prezent vin din nou în lumina reflectoarelor. Datorită lor, numele României a fost mediatizat la cea mai importantă competiţie a planetei, Jocurile Olimpice şi nu numai. Telespectatorii vor putea afla poveştile acestor oameni fantastici în emisiunea Legendele Olimpienilor, în care se vor prezenta valori autentice ale sportului românesc, legende care au învins, la Jocurile Olimpice, titani din restul lumii şi au câştigat un loc în Pantheonul sportului.Un proiect de suflet LOOKSPORT  şi Prima TV, Legendele Olimpienilor va oferi telespectatorilor dezvăluiri ale acestor olimpici care au devenit în timp legende, interviuri emoţionante cu aceste personalităţi marcante ale sportului naţional şi mondial.

România are sute de campioni olimpici şi mondiali, sportivi cu performanţe uimitoare, care au bătut recorduri, au influenţat generaţii de viitori sportivi, au inventat procedee noi, au fluturat steagul românesc pe arene şi pe podiumuri de premiere din întreaga lume. Marile nume ale sportului uşor recognoscibile de publicul larg sunt puţine (Nadia, Năstase, Hagi, Patzaichin, Lipă) dar există mulţi dintre marii performeri sportivi ai României care trăiesc în anonimat printre semenii care le scandau cândva numele. LOOKSPORT  şi Prima TV îi readuc în lumina reflectoarelor şi în faţa publicului larg pe toţi aceşti sportivi, printr-o serie de interviuri remarcante în care aceştia îşi vor spune povestea.

Primul invitat al Legendelor Olimpienilor este Viorica Viscopoleanu, o adevărată legendă a atletismului mondial. Ea este cea care a stabilit un record mondial la săritura în lungime şi a câştigat medalia de aur la Jocurile Olipice de la Ciudad de Mexico, din 1968. Sâmbătă, 27 februarie, telespectatorii sunt invitaţi să-i afle povestea, de la ora 11.30 pe LOOKSPORT+, urmând ca pe 1 martie, într-o manieră mai comprimată, să poata vedea povestea acesteia şi pe Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie