Luni,15 februarie, Starea Naţiei de la 22:30 până la miezul nopţii. Oră nouă, decor nou, trei videowall-uri, performing stage, rubrici noi şi, bonus, Tâlk Talk, un program special

Oră nouă, decor nou, cu ecrane, nebunii, scenă de cântat şi un #TâlcTalk special! 
 
STAREA NAŢIEI, intră într-o nouă etapă de dezvoltare.
După o investiţie considerabilă în noul studio, STAREA NAŢIEI va însemna un veritabil maraton satiric-social, urmând a răspunde aşteptărilor publicului său numeros.
Începând de luni, 15 februarie, Dragoş Pătraru vă propune să urmăriţi Starea Naţiei de la 22:30.
Timp de o oră vă veţi reîntâlni cu rubricile voastre favorite plus multe alte surprize pregătite de producătorii acestui program.
Printre acestea se numără şi un program nou-nouţ, TÂLC TALK, ce va fi difuzat tot de luni până joi, de la ora 23:30 până la miezul nopţii.
 
”Schimbarea asta era programată în vară, nu mai eram deloc mulţumiţi de spaţiu, care ne impunea limite serioase pentru ceea ce voiam noi să facem. Locul era prea mic.
Doar că pandemia ne-a încurcat serios. Însă ne am organizat. Am reuşit să achiziţionăm echipamente de peste 100.000 de euro şi am folosit acest timp pentru a căuta cel mai bun spaţiu pentru nevoile noastre.
L-am găsit abia pe 4 ianuarie, pe 5 am semnat contractul, iar pe 6 deja se lucra la antifonarea halei.
S-a lucrat non-stop, iar acum suntem gata!
Luni, pe 15 februarie, oră nouă, decor nou, trei videowall-uri, performing stage, rubrici noi şi, bonus, Tâlk Talk, un program special.
Lucrăm cu cei mai buni oameni, care au sărit imediat să ne ajute, iar pentru asta le mulţumim.
Investiţia e enormă pentru noi, dar avem în cei de la Prima TV parteneri de încredere, pe care ne putem baza, astfel încât împreună să reuşim să le oferim telespectatorilor produsele de calitate pe care le merită.”
(Dragoş Pătraru)

 

viewscnt

Din aceeași categorie