Mai mult show live, mai multe exclusivităţi. Exclusiv VIP are acum 3 ore. Oana Turcu Brancu se alătură echipei

De luni, 28 martie, Cristi Brancu prezintă cel mai lung show de după amiază din Romania. De la 15.00 la 18.00, telespectatorii Prima TV vor avea parte de un plus de entertaiment, de interviuri emoţionante, de o rubrică specială, dedicată doamnelor, prezentata de Oana Turcu Brancu. Echipa se întregeşte, însă emoţiile unui nou început sunt reale.Noi doi suntem o echipă. Îi spuneam acum o săptămână lui Cristi că noi suntem sticla şi dopul. Împreună ducem la bun sfârşit ce ne dorim. Mă simt răsfăţată să fiu într-o emisiune, Exclusiv VIP, care a cucerit publicul în primul an de viaţă cu celebritate, curiozitate, decenţă, iubire de oameni. Ceea ce mă reprezintă şi pe mine. Altfel, acolo unde suntem noi doi, e o energie care poate muta munţi”, spune Oana.

Amfitrionul emisiunii, Cristi Brancu, este pregătit să facă echipă pe micul ecran şi cu cel mai tânăr membru al familiei, Tudor. „ Cu Oana în studio, echipa se reîntregeşte profesional, pentru că am făcut împreună, vreme de şase ani, o emisiune săptămânală. Tudor are deja rubrica lui cunoscută, cu copiii, şi rămâne punct fix în fiecare vineri. Mă bucur că e  plăcut pentru că ştie ce face, nu pentru că e băiatul nostru. Aşadar, acolo unde e familia, e raiul meu.”

Exclusiv VIP aduce, de luni până vineri, de la 15.00 la 18.00, la Prima TV, multe noutăţi. “Oana Turcu e cea care vine cu o nouă perspectivă asupra a tot ceea ce doresc femeile să ştie despre ele, despre sănătatea, frumuseţea, dezvoltarea, visele lor. Cu specialişti, vedete, întrebări, demonstraţii. Chef Iulian Olaru vine cu un vagon de reţete noi, în direct. Avem şi un concurs în care oamenii vor câştiga dacă vor ghici cine se află în spatele unor imagini unice! Avem o arhivă de câteva mii de poze unice cu vedete”, spune Cristi Brancu.

Pregătiţi pentru cele 3 ore de LIVE la Prima TV, Oana şi Cristi pleacă încrezători într-o nouă aventură, împreună. “Simt că e o întâlnire cu o mare dragoste din tinereţe. Povestea mea în televiziune a început acum mai bine de 20 de ani, ca prezentator şi realizator la Tele M Iaşi. Întâlnirea cu Cristi, marea mea iubire, m-a convins să mă întorc la TV, unde am făcut cuplu senzational. Pandemia a fost motivul pentru care m-am oprit, iar oferta Prima TV a venit exact când e mai bine”, spune Oana. “Cei aproape 31 de ani de media, plus anduranţa celor 15 ani de televiziune cu emisiune zi de zi, oferă două lucruri - să ai toate datele să o faci şi, în al doilea rând, obsesia să o faci bine! Vom trăi împreună noi experienţe minunate alături de oameni senzaţionali. Aşadar, încă o oră densă, cu subiecte noi. Uitasem să răspund - nu e nici greu, nici uşor. Se face cu drag”,adaugă Cristi Brancu

Din 28 martie, de la 15.00, telespectatorii Prima TV vor avea o rubrica nouă, dedicată femeilor, în cadrul căreia acestea se vor întâlni cu specialişti şi vor afla totul despre frumuseţea exterioară şi interioară. Nu vor lipsi vedetele şi întâlnirile memorabile

Pentru că la Exclusiv VIP afli totul din PRIMA!

viewscnt

Din aceeași categorie