MĂNÂNCĂ ROMÂNEŞTI!, o campanie PRIMA NEWS şi FOCUS

Statul nu face. Nu face pentru copii, nu face pentru mame, nu face pentru şoferi, nu face pentru profesori, nu face pentru fermieri. Sunt plângeri din partea tuturor. Putem, însă, să facem noi. Există categoria celor care fac şi pe care putem să-i ajutăm fiecare dintre noi.

Pentru care noi, nu statul, putem face un lucru mărunt, simplu şi eficient: să cumpărăm ce produc şi să mâncăm ce iese din munca lor. Să mâncăm româneşti. Nu româneşte, ci româneşti – produse din fermele din apropierea caselor noastre, carne depsre care ştim din ce judeţe vine, brânză de la vacile şi caprele pe care le vedem pe câmp, fructe din livezile pe lângă care trecem, pâine făcută de mâini pe care le cunoaştem.

Prima News şi Focus lansează o nouă campanie – Susţinem România – Mănâncă româneşti!, în care vă vom spune povestea mâncării de fiecare zi şi a oamenilor din spatele ei. Mai ales a muncii, banilor investiţi şi sacrificiilor lor. Veţi vedea cum ajunge laptele brânză, peştele fel de mâncare şi vlăstarul -fruct frumos expus la magazin. Mănâncă româneşti, campanie Prima News susţinută de Focus!

viewscnt

Din aceeași categorie