Maria Andrei prezintă la Prima TV emisiunea Life&Style cu Maria Andrei

Maria Andrei prezintă la Prima TV emisiunea Life&Style cu Maria Andrei

Pasionată de modă, de stil de viaţă frumos, fashion & Beauty Director pentru unele dintre cele cunoscute reviste din România, Maria Andrei revine la TV. Life & Style cu Maria Andrei este o aventură plină de culoare ce se desfăşoară în jurul unor obiective - istorice sau geografice – magnifice ce aparţin Patrimoniului Cultural Mondial şi culege mărturii oferite cu bucurie de personalităţi locale şi profesionişti de prestigiu, care vorbesc cu pasiune despre importanţa universală a acestor monumente.

Primul sezon al emisiunii difuzată de Prima TV în fiecare sâmbătă, de la 14.30, este dedicat Greciei, tărâmul zeilor, semizeilor, dar şi al oamenilor obişnuiţi. „Şi eu, şi Paul, soţul meu, suntem pasionaţi de călătorii de calitate, asta însemnând că nu bifăm o destinaţie doar pentru frumuseţea sau notorietatea ei, ci şi pentru oamenii locului, tradiţii, gastronomie sau poveşţi de viaţă. Într-o eră în care socializăm doar dacă e nevoie şi suntem mai departe unii de alţii decât ne puteam imagina, noi ne-am propus să ţinem aproape oamenii de la care putem învăţa că viaţa chiar este frumoasă, cu toate lecţiile ei, şi că merită să te bucuri de fiecare moment şi experienţă în parte”, spune Maria Andrei.Life & Style cu Maria Andrei invită, în fiecare episod, într-o călătorie ilustrată prin interacţiunea directă cu stilului actual de viaţă al localnicilor, filmaţi „la ei acasă”, ce surprinde evenimente din viaţa lor de zi cu zi, obiceiuri, valori, tradiţii, stabilind astfel conexiuni între trecut, prezent şi viitor. Emisiunea le propune telespectatorilor să redescopere destinaţii bine cunoscute, dar şi rute alternative, să cunoască oameni deosebiţi şi să le afle poveştile, reţetele gastronomice şi produsele locale premiate. „În primul sezon călătorim în Grecia. De ce Grecia? Pentru că este o ţară iubită de români, dar care o văd, în general, ca pe o destinaţie estivală. Însă Grecia este o destinaţie 365, ce poate fi vizitată în orice anotimp. Şi are enorm de multe de oferit, dacă ştim ce ne dorim de la ea. În sezonul următor ne vom îndrepta atenţia spre alte orizonturi, dar veţi vedea la momentul potrivit spre ce anume”, spune Maria.

În fiecare sâmbătă, de la 14.30, la Prima TV,  Maria Andrei aduce în atenţia publicului ştiri pertinente şi autentice cu ajutorul unor specialişti respectaţi şi îi ajută să fie la curent cu ultimele tendinţe în domeniul life & style. Maria militează şi pentru un stil de viaţă echilibrat, prin promovarea sustenabilităţii, dar şi a responsabilităţii sociale.


 

viewscnt

Din aceeași categorie