Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în echipa matinalului de la Prima TV

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, în echipa matinalului de la Prima TV

Echipa matinalului de la PRIMA TV se întăreşte cu încă un profesionist. După o perioadă în care a prezentat ştirile la Look Sport Plus, Maria Iordănescu se alătură echipei Focus la Prima Oră. Ea va prezenţa ştirile sportive şi le va aduce telespectatorilor primele informaţii din sport, la început de zi. Microbul sportului vine din familie iar Maria a preluat pasiunea atât de la tatăl ei, celebrul Anghel Iordănescu, cât şi de la fratele ei, Edi Iordănescu.

 “Emoţiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeaşi emoţie, adevărat nu cu aceeaşi intensitate pe care o simţea tata, am trăit-o şi eu. Am simţit bucurie că mi s-a oferit această şansă, dar şi o emoţie puternică pentru ce va urma. Pentru că ştirile trebuie să câştige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranţă, mă va ajuta să ajung mai aproape de public şi să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut şansa să am un debut la pupitrul ştirilor Look Sport Plus şi să învăţ de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preţ de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la Bucureşti, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalţi să se poată baza”, spune Maria Iordănescu, prezentator al ştirilor sportive din matinalul Prima TV.

Maria va debuta în studioul Focus la Prima Oră marţi, 22 iunie, şi spune că această postură, de prezentator, reprezintă pentru ea împlinirea unui vis. “Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria şi adolescenţa. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani şi ani la rând de tatăl şi de fratele meu în lumea fotbalului.  Eu simt că, iată, contez şi nu este puţin lucru. Este adevărat, am început să mă perfecţionez în urmă cu câţiva ani şi să înţeleg cum se produc ştirile, să deprind mecanismul şi mai apoi să ies şi să povestesc întregul context. Şi, ca în orice partidă, am avut parte şi de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar iată, odată cu această propunere, am parte şi de o victorie.”

Matinalul Focus la Prima Oră este un program de ştiri ce conţine informaţii de calitate şi abordează subiecte relevante din agenda publică, dar şi ştiri din zona utilitară.

viewscnt

Din aceeași categorie