Marius Saizu prezintă Zona de conflict, în fiecare duminică la Prima News

Marius Saizu prezintă Zona de conflict, în fiecare duminică la Prima News

În fiecare duminică, de la ora 16.00, Prima News, cel mai nou canal de ştiri din România, le explică telespectatorilor pericolele de lângă noi.

În cadrul emisiunii Zona de conflict, Marius Saizu, corespondent FOCUS, va analiza în detaliu şi fără subiectivism evenimentele care schimbă soarta oamenilor, fie că vorbim despre conflict armat, greve sau mişcări de stradă, sau despre acţiunile agresive ale unor ţări care pot cauza tensiuni internaţionale.

“Am văzut multe conflicte în ultimii ani. Poate cea mai fierbinte zonă de conflict a momentului de pe Terra este chiar la graniţa de nord a României. Mă aflu în Ucraina chiar acum şi sunt pregătit să le povestesc telespectatorilor Prima News cum arată culisele unei zone de conflict. Însă, în emisiune nu vom vorbi doar despre conflictul armat, ci şi despre cel ideologic sau fizic”, spune de la Kiev Marius Saizu.

Printre cei care vor dezbate în emisiunea moderată de jurnalistul Prima TV şi Prima News subiectele fierbinţi şi actuale ale geopoliticii mondiale se vor afla şefi de stat, miniştri, politicieni din România şi din Europa. Ei ne vor dezvălui încotro ne îndreptăm şi cum putem face faţă provocărilor anului 2023. Toate acestea la Zona de conflict, cea mai nouă emisiune marca Prima News.

viewscnt

Din aceeași categorie