Marţi dimineaţă, de la ora 7, la Focus la Prima Oră – primele detalii despre un tratament minune care ucide virusul Covid 19 în doar câteva zile

Marţi dimineaţă, de la ora 7, la Focus la Prima Oră – primele detalii despre un tratament minune care ucide virusul Covid 19 în doar câteva zile

Pacienţii cu Covid 19 ar putea fi trataţi cu un medicament minune care ucide virusul în doar câteva zile. Tratamentul în care specialiştii din medicină îşi pun mari speranţe se numeşte Allocetra, iar detaliile le aflăm mâine de la ora 7, la Focus la Prima Oră – invitat special Eugenia Foarfecă, jurnalist Senior Prima TV.

 

În viitorul apropiat pacienţii cu Covid 19 ar putea fi trataţi cu un medicament minune care ucide Covidul în doar câteva zile. Tratamentul în care specialiştii din medicină îşi pun mari speranţe se numeşte Allocetra.
 
Cercetătorii de la Spitalul Hadassah din Ierusalim lucrează la acest medicament. De ce ar putea fi cel mai bun tratament de până acum în boala Covid, aţi putea întreba. Pentru că previne o reacţie pe care virusul o dă în organismul uman, reacţie despre care s-a vorbit încă de la primii pacienţi înfectaţi cu Sars-Cov 2. Este vorba despre furtuna de citokine, adică reacţia inflamatorie exagerată pe care organismul o generează în încercarea de a se apăra de infecţie, un răspuns imunitar abundent, care ar ucide de fapt generatorul de infecţie.
 
În ce stadiu sunt cercetătorii cu testarea acestui medicament, ce eficacitate a arătat în primele teste clinice, ce conţine, cine îl va putea lua, şi in ce stadiu al bolii, ne va spune Eugenia Foarfecă, Jurnalist Senior în domeniul Sănătăţii, mâine dimineaţă, la Focus la Prima Oră, la ora 7:00.

 

viewscnt

Din aceeași categorie