Mihai Zmărăndescu: "Nu vreau să mai aud nimic de tata în viaţa mea"

Mihai Zmărăndescu: "Nu vreau să mai aud nimic de tata în viaţa mea"

Boxer, luptător MMA şi, mai nou, Youtubber, Mihai Zmărăndescu are toată viaţa înainte. Vrea să îşi facă un nume, vrea să poată oferi familiei lui totul şi vrea să facă pe Youtube content de calitate. Când vine însă vorba despre tatăl lui, celebrul Cătălin Zmărăndescu, Mihai e categoric.

„Nu mai vreau să aud nimic în viaţa mea de el! Nu mai vorbim de 3 ani de zile şi, pentru cine nu ştie, am şi o soră de 19 ani care nu mai vorbeşte cu tata de 5 ani de zile. Odată ce tu ai 50 de ani şi peste tot te promovezi cu 2 copii, tu având 4 copii, chit să sunt din altă căsătorie, nu ştiu ce ar mai fi de spus”, i-a spus Mihai lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP

Pentru tânărul luptător de MMA viitorul arată mai bine în afara ringului. Spune că numele nu l-a ajutat în carieră săade Youtubber. „Anul trecut nu ştiam ce să mai fac, a venit pandemia, am făcut tik tokuri şi youtube. Am ajuns să am 6 milioane de vizualizări. Numele nu m-a ajutat absolut deloc. Am filmat cu toate vedetele mondene din România şi nu am luat legătura prin cineva, nu am zis că sunt băiatul lui Zmarandescu. Toţi banii pe care îi fac din Youtube îi bag înapoi în Youtube. Aş vrea să am un content foarte bun.”

Băiatul lui Zmărăndescu  duce mai departe pasiunea pentru box a tatălui lui.

viewscnt

Din aceeași categorie