Mircea Dinescu îi aşteaptă pe cei mai talentaţi lăutari la concursul "Lăutarul lui Dinescu", în emisiunea "Poezie şi delicateţuri"

Mircea Dinescu îi aşteaptă pe cei mai talentaţi lăutari la concursul "Lăutarul lui Dinescu", în emisiunea "Poezie şi delicateţuri"

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să trimită un email pe adresa poeziesidelicateturi@primatv.ro, în care să ataşeze sau trimită un link către o filmare cu ei, interpretând o melodie folclorică, lăutărească, cu sau fără acompaniament.

Mircea Dinescu, împreună cu echipa de producţie a emisiunii “Poezie şi delicateţuri” vor selecta dintre participanţi, după criterii artistice, ce pot fi asociate calităţilor vocale, dar îndeosebi a originalităţii şi creativităţii textului interpretat. Aşadar, participanţii sunt încurajaţi să se înscrie cu melodii originale, ce provin din zona lor etnografică, nu cu interpretări ale unor cântece lăutăreşti consacrate.

Începând din data de 14 noiembrie 2021, Mircea Dinescu, împreună cu echipa de producţie, vor selecta cei mai buni dintre Participanti, urmând ca trei dintre aceştia să câştige premiul, participând ca invitaţi la editia speciala a Emisiunii din data de 26 decembrie 2021.

Participanţii se pot înscrie o singură dată în concurs.

Câştigătorii vor fi contactaţi de către un membru al echipei de producţie pentru a stabili detalii legate de participarea în cadrul emisiunii “Poezie şi delicateţuri”.

Toate detaliile se regasesc in Regulamentul de concurs, care poate fi parcurs AICI.

viewscnt

Din aceeași categorie